Libnet.ro
UNICEF

12:00

Indemnizatii sociale mai mari pentru pensionari, incepand din ianuarie

Adevărul Adevărul,
Indemnizatii sociale mai mari pentru pensionari, incepand din ianuarie

Incepand din luna ianuarie, pensionarii vor beneficia de indemnizatii sociale mai mari. Acestea au crescut de la 350 la 450 de lei, potrivit Casei Nationale de Pensii Publice. continuă pe Adevărul

Thomas Jordan, omul care a scumpit francul elvetian: CHF este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro/ Decizia de a scumpi francul este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale

Am fost constienti de faptul ca aceasta decizie ar putea avea efecte majore asupra pietelor. Dar in momentul in care iei o asemenea decizie, e necesar ca ea sa surprinza piata. Fie si faptul ca am fi putut sugera ca ne gandim sa renuntam la plafonul fix al francului in fata euro ar fi deschis poarta speculatorilor care ar fi profitat. Era imposibil sa fi transmis semnale anterior luarii deciziei. , spune Guvernatorul Bancii Nationale a Elvetiei, Thomas Jordan, intr-un interviu pentru LeTemps. ch necesita abonament). Jordan a mai spus ca francul elvetian este in mod clar supraevaluat in raport cu dolarul si euro si ca decizia de a scumpi moneda elvetiana este cauzata de divergentele tot mai mari intre politicile monetare ale bancilor centrale mari.

Filmele cu cele mai mari incasari la inceput de an! American Sniper, lider incontestabil!

Dupa ce a obtinut nu mai putin de 6 nominalizari la Premiile Oscar din acest an, filmul American Sniper a reusit sa se claseze pe primul loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari la inceput de 2015! .

Cum s-au trezit turistii din Elvetia cu preturi mai mari in jurul lor, din cauza deprecierii valutelor in fata francului elvetian

Turistii care isi petrec vacanta in aceste zile in Elvetia s-au trezit dintr-o data joi ca totul este mai scump in jurul lor, dupa decizia bancii bancii centrale din acest stat de a elimina plafonul de 1,2 euro pentru un franc, scrie Daily Mail.

Eurogeddonul: Cum s-au trezit turistii din Elvetia dintr-o data cu preturi mai mari in jurul lor, din cauza deprecierii valutelor in fata francului elvetian

Turistii care isi petrec vacanta in aceste zile in Elvetia s-au trezit dintr-o data joi ca totul este mai scump in jurul lor, dupa decizia bancii bancii centrale din acest stat de a elimina plafonul de 1,2 euro pentru un franc, scrie Daily Mail.

Ungaria nu mai intervine pentru acoperirea pierderilor provocate de cresterea francului

Ungaria a anuntat ca nu mai intervine pentru acoperirea pierderilor provocate de cresterea francului, dar asi va pastra rolul de mediator intre banci si persoanele care au credite in franci elvetieni. Anuntul autoritatilor de la Budapesta vine dupa ce in luna noiembrie 2014, guvernul a decis ca imprumuturile in valuta sa fie convertite in forinti.

Au facut istorie! Cele mai faimoase coafuri ale vedetelor din ultimii 20 de ani!

De la momentul in care Winona Ryder a aparut tunsa scurt, in anul 1994, si pana la Demi Moore, care, in 1996, a renuntat complet la podoaba capilara, sau la felul in care Jennifer Aniston avea aranjat parul in serialul Friends, iata cele mai faimoase coafuri pe care vedetele le-au afisat de-a lungul anilor.

Doua planete mai mari decat Terra s-ar ascunde in sistemul nostru solar

Cel putin doua planete care depasesc Terra in dimensiuni s-ar putea ascunde in sistemul nostru solar, sustine o echipa de cercetatori din Spania, potrivit independent. co. uk. Planetele, despre a caror.

Ungaria NU mai intervine pentru acoperirea costurilor cauzate de aprecierea francului elvetian

Statul ungar isi va asuma doar rolul de mediator intre banci si persoanele care au credite in franci elvetieni, fara sa mai intervina in piata, dupa ce in luna noiembrie a anului trecut guvernul a decis.

Agentia de Cadastru vrea sa plateasca 158 milioane lei pentru inregistrarea imobilelor din 41 de judete

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) va organiza, in martie, o licitatie pentru servicii de inregistrare a imobilelor din 41 de judete in sistemul national de cadastru si carte funciara, contractul fiind de 158,7 milioane de lei TVA inclus) pentru patru ani.

Electroputere VFU concureaza pentru modernizarea metrourilor din Budapesta

Electroputere VFU - Reloc Craiova, parte a Grampet Group, si Astra Arad participa, in cadrul unui consortiu, la licitatia organizata de municipalitatea din Budapesta pentru modernizarea garniturilor de metrou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )