Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu NATO, dupa BREXIT

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu NATO, dupa BREXIT

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana nu va avea vreun impact asupra summitului NATO de luna viitoare de la Varsovia, a declarat, ieri, secretarul de stat al SUA, John Kerry, subliniind ca Alianta. continuă pe Antena3

Europa pierde 1.000 de miliarde de dolari capitalizare bursiera, dupa Brexit

Principalele burse europene au pierdut peste 960 miliarde de euro 1. 090 miliarde dolari la cursul actual) capitalizare bursiera in sesiunea de vineri, fiind afectate de puternicele scaderi pe care le-au inregistrat dupa decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, relateaza agentia EFE.

Revista presei: cine a saracit si cine s-a imbogatit dupa Brexit; zboruri internationale anulate pe Otopeni

Decizia Marii Britanii de a parasi UE e, fara indoiala, subiectul principal al acestor zile. Deja au inceput sa se simta consecintele financiare. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe [].

Limba engleza nu mai este folosita de institutiile europene dupa BREXIT

Plecarea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea duce la erodarea statului limbii engleze in institutiile comunitare. Beneficiare de acest lucru vor fi franceza si germana. Chiar daca Regatul Unit nu a.

Avertismentul economistului Roubini: Brexit, dezintegrarea UE sau a Marii Britanii

Economistul american Nouriel Roubini a avertizat, duminica, ca decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana poate fi inceputul procesului de dezintegrare a blocului comunitar sau al Regatului Unit.

BREXIT. PE cere Marii Britanii sa activeze Articolul 50. Cameron, inaintea Consiliului European: Plecand din UE, nu intoarcem spatele Europei

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

Nouriel Roubini: Brexitul ar putea insemna dezintegrarea UE sau a Marii Britanii

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana ar putea fi inceputul dezintegrarii blocului comunitar sau a Regatului Unit, a afirmat duminica economistul american Nouriel Roubini, potrivit Reuters.

Jens Stoltenberg: Cooperarea dintre NATO si UE este mai importanta dupa Brexit

Secretarul de stat al SUA, John Kerry si secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, au oferit declaratii cu zece zile inaintea summit-ului NATO de la Varsovia, pe fondul referendumului care a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, conform State. gov.

Astazi incepe la Bruxelles, intr-o atmosfera incordata, primul summit european dupa Brexit

Primul summit european dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE incepe astazi la Bruxelles unde liderii europeni vor discuta despre consecintele votului pentru Brexit. La Consiliul European vor participa toti liderii statelor uniunii, inclusiv premierul demisionar al Marii Britanii David Cameron.

BREXIT. Scotia crede ca poate bloca iesirea Marii Britanii din UE

Parlamentul Scotiei ar trebui, in mod normal, sa fie consultat pe tema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana si poate bloca decizia, afirma premierul scotian, Nicola Sturgeon, conform BBC News.

John Kerry, discutii cu liderii europeni dupa Brexit

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni luni cu Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, si cu seful diplomatiei britanice, Philip Hammond, pentru a discuta despre decizia iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )