Libnet.ro
UNICEF

01:05

Integrarea europeana este o presiune pentru elita politica din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Integrarea europeana este o presiune pentru elita politica din Republica Moldova

Integrarea europeana a Republicii Moldova asigura o presiune pentru ca elita politica sa se comporte in conformitate cu obiectivele pe care si le-a propus, considera premierul tarii, Iurie Leanca, participant la dezbaterea de ieri Parghiile de control ale societatii asupra guvernarii inainte, in timpul si dupa alegeri: traditii, practici locale si standarde europene, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Apple este amendata pentru o tehnologie din pagerele de acum 20 de ani

Desi putini dintre voi isi mai aduc aminte de pagerele de la inceputul anilor 90, se pare ca acele gadgeturi au venit primele cu o tehnologie folosita acum de Apple. Este incredibil pentru ce patente sunt date uneori in judecata marile companii din industria IT. Apple, de exemplu, care este considerata cea mai valoroasa companie din lume, in fata Microsoft sau Exxon Mobil, a avut recent o problema cu niste patente desprinse din clasicele pagere. Un tribunal din Districtul de [].

Federer este incert pentru finala de Cupa Davis

Roger Federer este incert pentru finala de Cupa Davis pe care Elvetia o va disputa cu Franta, in perioada 21-23 noiembrie la Lille.

Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un RAZBOI TOTAL cu Rusia

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, acuza Rusia ca nu respecta prevederile acordului de la Minsk si spune ca Ucraina este pregatita pentru un razboi total. Liderul de la Kiev a declarat intr-un interviu.

Tariceanu: Iohannis este inadecvat pentru functia de presedinte, nu are nici experienta, nici competentele necesare

Fostul candidat la prezidentiale Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca desi Klaus Iohannis a castigat alegerile, il considera o persoana neadecvata pentru aceasta.

Ipostaza revoltatoare in care a fost prins un politist prahovean. Acum este ARESTAT pentru 29 de zile

Un politist prahovean a fost arestat pentru 29 de zile pentru santaj si camatarie. in urma unui flagrant, agentul de la Rutiera Dorian Doman este suspectat ca ar fi luat, prin amenintari, 35. 000 de euro.

Pierderi de 200 mil. $ pentru fermierii moldoveni din cauza embargoului rusesc

Fermierii din Republica Moldova sufera pierderi de 200 de milioane de dolari din cauza embargoului impus de Rusia importurilor de produse alimentare, a declarat ministrul moldovean al Agriculturii si Alimentelor, Vasile Bumacov, relateaza agentia rusa.

Licitatie pentru spatiile verzi din Capitala

Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti ALPAB) va cumpara cu peste 6 milioane de euro arbori, arbusti si flori pentru amenajarea spatiilor verzi din Capitala, informeaza Mediafax.

Iohannis: Responsabilii pentru organizarea alegerilor din diaspora vor suporta consecintele

Klaus Iohannis va rezolva o data pentru totdeauna misterul alegerilor parlamentare din diaspora si vrea sa-i traga la raspundere pe cei responsabili de organizarea de acolo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )