Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ion Cristoiu: 14 august 2015 - Americanii au corectat uriasa greseala comisa fata de Cuba lui Fidel Castro in urma cu 54 de ani

B1 B1,
Ion Cristoiu: 14 august 2015 - Americanii au corectat uriasa greseala comisa fata de Cuba lui Fidel Castro in urma cu 54 de ani

Steagul american a fost arborat din nou deasupra ambasadei amerizane de la Havana, dupa 54 de ani. Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca in data de 14 august 2015 americanii au au corectat uriasa greseala comisa. continuă pe B1

Horoscop zilnic, 14 august 2015: Scorpionul va avea discutii aprinse in familie

Horoscop zilnic, 14 august 2015. Nativii din mai multe zodii vor avea azi probleme la serviciu, iar Fecioarele s-ar putea indragosti din nou.

MACRO NEWSLETTER 14 August 2015

Preturile de consum din Franta au crescut cu o rata anuala de 0,2% in iulie 2015, dupa un avans 0,3% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,4%, dupa un declin de 0,1% in luna anterioara.

Ion Cristoiu: Un rus cerseste in Germania cantand un cantec din Razboiul rusilor cu nemtii. Un neamt ar putea cersi in Moscova fredonand un cantec de pe frontul nemtesc?

In articolul de joi de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu descrie cum un rus cerseste pe un mare bulevard din Germania, cantand Katiusa cantec de pe front, modificat sa faca referire la spaima.

Ion Cristoiu: in relatia cu Liviu Dragnea, Victor Ponta invoca un permanent dialog. Nu se stie care dintre cei doi este seful acestui dialog

Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza intr-un articol pe blogul personal relatia dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta si sustine ca premierul invoca un permanent dialog cu presedintele interimar PSD, din.

ANM: Codul portocaliu de canicula se restrange la cinci judete, dar e valabil pana vineri, 14 august

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua mesaje de avertizare care vizeaza zilele de joi, 13 august, si vineri, 14 august. Fata de ziua de miercuri, codul portocaliu de canicula se restrange de la.

Horoscop zilnic, 15 august 2015. Fecioara trebuie sa aiba mai multa incredere in rude

Horoscop zilnic, 15 august 2015. Berbecii au probleme in dragoste din cauza deplasarilor frecvente, in timp ce nativii din Varsator isi dedica timpul pasiunilor, reusind astfel sa se relaxeze. Fecioarele realizeaza insa ca nu au suficienta incredere in rudele apropiate.

14 august in istorie: Romanii au intrat in Primul Razboi Mondial. Polonezii au intrat in greva

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 14 august .

Horoscopul zilei - 14 august. Zi de vineri si un weekend interesante

Zi de vineri si un weekend interesante pentru nativii zodiacului, din cauza evenimentelor care vor avea loc in special in a doua parte a zilei. BERBEC horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekendZiua de.

HOROSCOP 14 august: Leii simt ca traiesc intr-o lume de vis. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 14 august. Berbecii, taurii, balantele si varsatorii petrec momente frumoase cu persoana iubita, iar gemenii au parte de un weekend minunat alaturi de prieteni sau familie.

Horoscop zilnic, 16 august 2015. Taurul isi sacrifica timpul liber ca sa-i ajute pe cei care depind de el

Horoscop zilnic, 16 august 2015. in timp ce Taurii renunta la planuri pentru a-i ajuta pe cei care ii solicita ajutorul, Balantele nu se pot abtine sa nu-i judece aspru pe cei din jur.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )