Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, afla daca ramane in arest

B1 B1,
Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, afla daca ramane in arest

Omul de afaceri Iulian Hertanu a ajuns, marti la iCCJ, impreuna cu ceilalti inculpati din dosar. Acesta va afla daca ramane in arest. Magistratii vor analiza toate declaratiile depuse la dosar si vor decide . continuă pe B1

Iulian Hertanu a ajuns la iCCJ. Cumnatul lui Ponta afla daca ramane in arest

Cumnatul premierului Victor Ponta afla, marti, daca inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) extinde arestarea preventiva pentru inca 30 de zile. Astfel, Hertanu a ajuns in dimineata zilei de marti la iCCJ.

Alina Gorghiu ii propune lui Victor Ponta un consens pe votul la vedere al senatorilor si dublarea alocatiilor pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a propus luni premierului Victor Ponta un consens asupra votului la vedere al senatorilor PSD in cazurile Sova-Valcov si dublarii alocatiilor pentru copii. intrucat dl.

Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a adresat luni, o scrisoare deshisa premierului Victor Ponta prin care ii cere acestuia, ca la randul sau, sa le ceara parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea.

Victor Ponta: Si eu daca traiam in strainatate si vedeam la televizor ce-i la sectiile de vot as fi venit sa votez contra lui Ponta/ N-are rost sa ne jelim. Ce sa fac? Sa zic ca socru-meu e urmarit, cumnatul meu, mama mea?

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a atras sambata atentia colegilor de partid ca turul doi al alegerilor prezidentiale inseamna emotie si a aratat ca a gresit considerand, la fel ca si Adrian Nastase, ca aceste alegeri se castiga doar cu ratiune. De asemenea, el le-a cerut liderilor partidului sa nu se jeleasca, pentru ca au primit o responsabilitate de la cetateni si a afirmat ca este o greseala faptul ca el, ca si Adrian Nastase, a dorit unitate, tinandu-i la un loc pe oameni ca Mircea Geoana sau Marian Vanghelie.

Ion Cristoiu, despre atacurile lui Victor Ponta la adresa fostului presedinte: Nu Traian Basescu i-a pus gand rau premierului, ci Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu a participat sambata la o conferinta a PMP la Timisoara. Totodata Victor Ponta a tinut un discurs in cadrul Consiliului National al PSD, care a avut loc tot sambata. in.

Victor Ponta: Si eu as fi votat impotriva lui Victor Ponta, daca vedeam cozile din diaspora, daca auzeam la TV fa, Doina (VIDEO)

Liderul PSD Victor Ponta le-a spus colegilor de partid, in cadrul sedintei Consiliului National, ca si el ar fi venit sa voteze impotriva sa, daca vedea cozile formate in dispora din cauza organizarii votului.

Premierul Victor Ponta, la bilantul Ministerul de Interne 2014: Vreau sa raspundeti asteptarilor societatii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a adresat un indemn angajatilor care se afla in slujba statului sa ia masurile care se impun de fiecare data, pentru a raspunde astfel nevoilor societatii. Violurile, talhariile, chiar.

Victor Ponta: Finalizarea Codurilor Fiscale mai necesita doar avizul Ministerului Justitiei. Documentele vor fi aprobate miercuri

Finalizarea proiectul noului Cod Fiscal si al celui privind Codul de Procedura Fiscala mai necesita avizul Ministerului Justitiei, iar documentele vor fi aprobate de Guvern in sedinta de miercuri, daca nu apare ceva neprevazut, a declarat luni premierul Victor Ponta. Este o munca extrem de dificila, sunt inca multe detalii, dar toate ministerele si-au finalizat propria parte de munca, ne-au dat avizele, si Ministerul Justitiei trebuie sa dea forma finala, alaturi de Ministerul Finantelor, cu care miercuri sa fim pregatiti sa venim in fata Parlamentului, a afirmat Ponta.

Victor Ponta: Propun un nou contract social - Societatea omenoasa

Presedintele PSD Victor Ponta a lansat, duminica, un nou contract social romanesc care presupune tranzitia de la ideea sarac si cinstit a lui Ion Iliescu, la filosofia prosper si cinstiti. Victor Ponta.

PSD, presul lui Victor Ponta

Consiliul National al Partidului Social Democrat care s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute s-a desfasurat asa cum trebuia, mai exact asa cum a vrut Victor Ponta, presedintele partidului. in afara de modificarile Statutului propuse de el, Ponta a reusit sa o impuna la conducerea CN, in locul lui Adrian Nastase, pe actualul ministru al Muncii, Rovana Plumb.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )