Libnet.ro
UNICEF

23:00

Kelemen Hunor, despre Marko Atilla, pentru care DNA a cerut arestare preventiva: Este decizia lui daca isi da demisia

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor, despre Marko Atilla, pentru care DNA a cerut arestare preventiva: Este decizia lui daca isi da demisia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca a avut o discutie privata cu deputatul Marko Atilla, iar decizia de a-si da demisia ii apartine, la fel si intoarcerea in tara. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor despre deputatul Marko Attila, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva: Va fi decizia lui daca isi va da demisia

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sambata ca a avut o discutie in urma cu cateva saptamani cu deputatul Marko Attila in care a incercat sa il convinga de anumite lucruri, el subliniind ca este decizia parlamentarului daca va demisiona sau nu. Kelemen Hunor a afirmat, la Zalau, ca a avut o discutie cu parlamentarul UDMR pentru care DNA a solicitat incuviintarea arestarii preventive in dosarul ANRP, dar nu poate sa dea detalii deoarece a fost o discutie privata.

Doina Pana, despre interventiile facute pentru a impedica adoptarea unor reglementari: Am refuzat sa ma intalnesc cu ambasadorul Austriei

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, a explicat miercur seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre compania Holzindustrie Schweighofer care timp de mai.

Doina Pana, despre interventiile facute pentru a impedica adoptarea unor reglementari: Am refuzat sa ma intalnesc cu ambasadorul Austriei (VIDEO)

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, a explicat miercur seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre compania Holzindustrie Schweighofer care timp de mai.

DNA cere un nou aviz de arestare a deputatului Marko Atilla Gabor, acuzat de abuz in serviciu

Procurorii DNA cer un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.

DNA cere aviz de arestare pentru deputatul Marko Attila pentru trei infractiuni de abuz in serviciu in dosarul ANRP

Procurorii DNAcer incuviintarea retinerii si arestarii pentru deputatul Marko Attila pentru trei infractiuni de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in dosarul ANRP, informeaaza B1 TV. Este.

Diaconu, seful ANAF: Despre amenzile date pentru 100 de lei pentru care nu s-a emis bon va spun doar atat: nu exista o limita de la care evaziunea este acceptata

Tot aud marota cu Fiscul care se duce peste comerciantii mici si ii sufoca cu amenzi pentru cateva sute de lei incasate fara emiterea unui bon fiscal, in loc sa se duca in controale la marii evazionisti. E greu de inteles de ce se perpetueaza cu asiduitate aceasta idee, in conditiile in care ANAF a informat, nu o data, presa si opinia publica ca, in 2014, in primul an de activitate, Directia Antifrauda a inaintat organelor de ancheta peste 700 de sesizari penale cu o valoare a prejudiciilor de circa 780 milioane de euro. Si ca valoarea actelor de sesizare cu prejudiciu mai mare de 1 milion de euro a reprezentat 90% din totalul prejudiciilor, a declarat Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF, raspunzand unei intrebari HotNews. ro. Linia prioritara de actiune este data de instrumentarea cazurilor de frauda fiscala organizata, insa nu putem neglija mica evaziune. Pentru ca, adunate, toate aceste cazuri mici inseamna sute de milioane de euro care nu mai ajung la bugetul de stat. Si, apoi ne plangem ca nu sunt bani pentru scoli si spitale, a mai explicat Gelu Diaconu.

FOTO: Barbatii din ROMANIA, INVIDIATI de straini. Motivul pentru care occidentalii sunt ULUITI atunci cand vin in tara noastra

O barba spune multe despre stilul si personalitatea unui barbat si are, de multe ori, propria ei poveste.

Faze Tari: Motivul pentru care fotografia unei femei pe plaja a primit 300.000 de like-uri; Scarbos! Ce au gasit medicii in nasul unui brazilian a socat intreaga lume; 39 de membri ai unei secte s-au sinucis cand pe cer a aparut cometa Hale-Bopp

Legenda fantomei de la Cicarlau care sperie soferii. Baia Mare are si ea casele sale bantuite. Maramuresul are locurile sale bantuite. Cea mai cunoscuta poveste este cea a fantomei de la Cicarlau, care sperie soferii care circula prin zona. Modelul care poarta un corset timp de 23 de ore pe zi pentru a avea o talie minuscula. Cum a ajuns sa arate dupa 6 ani. O tanara model din Venezuela se supune unor chinuri ingrozitoare pentru a avea o talie minuscula.

7 motive pentru care vei iubi otetul din cidru de mere

Otetul din cidru de mere este un produs intrat relativ recent in atentia oamenilor. Multe vedete il folosesc pentru a slabi. Iata cateva beneficii ale otetului din cidru de mere. Detoxifiere Bogat in.

Un fost pilot da in judecata compania aeriana pentru care a lucrat: Operatorul l-a lasat sa zboare, desi era incapabil

Un fost pilot american, care a avut o cadere nervoasa la bordul unui avion, da in judecata compania aeriana JetBlue pentru ca i-a permis sa zboare, desi era incapabil, sustine acesta. Pilotul spune ca a avut o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )