Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce legatura este intre Traian Basescu si Premiul Nobel pentru Pace

Antena3 Antena3,
Ce legatura este intre Traian Basescu si Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Traian Basescu este printre cei 27 de sefi de stat invitati la decernarea premiului Nobel pentru pace. Distinctia a fost acordata saptamana trecuta Uniunii Europene. Initial, au anuntat. continuă pe Antena3

Barroso, Van Rompuy si Schulz merg impreuna la Oslo pentru a primi premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cel al Consiliului european, Herman Van Rompuy, si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor merge impreuna la Oslo pentru a ridica premiul Nobel pentru.

Premiul Nobel pentru economie a fost castigat de americanii Alvin Roth si Lloyd Shapley

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat americanilor Alvin E. Roth foto), de la Universitatea Harvard, si Lloyd S. Shapley, de la Universitatea din California, pentru teoria alocarilor stabile si practica designului de piata, a.

Barroso, Van Rompuy si Schulz merg impreuna la Oslo pentru a ridica Premiul Nobel obtinut de UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cel al Consiliului European, Herman Van Rompuy, si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor merge impreuna la Oslo pentru a ridica premiul Nobel pentru.

Doi economisti americani au castigat premiul Nobel

Profesorii americani Alvin Roth si Lloyd Shapley au castigat premiul Nobel pentru Economie pe anul 2012, pentru teoria alocarilor stabile si practica designului de piata, conform anuntului facut ieri, la Stockholm, de Comitetul Nobel.

Barroso, Van Rompuy si Schulz vor merge impreuna la Oslo pentru a primi premiul Nobel acordat UE.

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cel al Consiliului European, Herman Van Rompuy, si cel al Parlamentului European, Martin Schulz, vor merge impreuna la Oslo pentru a ridica premiul Nobel pentru Pace decernat UE, a anuntat miercuri Schulz, relateaza AFP, conform Mediafax. Vom merge impreuna, noi trei, a declarat Schulz, care tocmai se intalnise la Paris cu presedintele francez Francois Hollande, cu o zi inaintea unui nou summit european la Bruxelles. Presedintele .

Traian Basescu, ironic la adresa lui Victor Ponta: Cred ca il deleg sa mearga la ridicarea Premiului Nobel pentru pace

Presedintele Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este posibil sa il delege pe premierul Ponta la ceremonia de la Oslo pentru ridicarea de catre UE a Premiului Nobel pentru pace. intrebat daca va.

Money.ro: Traian Basescu INTERCEPTAT in dosarul lui Blejnar. ...

UPDATE Procurorul de caz in dosarul in care este cercetat Blejnar se afla printre candidatii la functia de procuror sef al DNA, potrivit Realitatea TV. Administratia Prezidentiala a anuntat ca va emite in curand un comunicat de presa. Presedintele Romaniei Traian Basescu a fost interceptat in timp ce primea informari de la fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar. Discutia a avut loc in septembrie 2010 si se regaseste la dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, de procurorii DIICOT, .

Basescu, ironic: Cred ca il deleg pe Ponta sa mearga la ridicarea Premiului Nobel pentru pace.

Presedintele Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este posibil sa il delege pe premierul Ponta la ceremonia de la Oslo pentru ridicarea de catre UE a Premiului Nobel pentru pace, eveniment la care au fost invitati sefii de state sau guverne din UE de catre presedintele Consililui European, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca va merge la Oslo la ridicarea Premiului Nobel pentru pace, primit de UE, eveniment la care au fost invitati de catre presedintele Consiliului European .

Traian Basescu vicecancelarului austriac: Nu ne-am indeplinit obligatiile privind MCV si statul de drept in ultima perioada

Presedintele Traian Basescu l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe vicecancelarul austriac Michael Spindelegger, caruia i-a multumit pentru sprijinul constant al Austriei in legatura cu problemele pe care.

Administratia prezidentiala, dupa aparitia interceptarilor: Traian Basescu discuta cu Sorin Blejnar despre recuperarea datoriilor Rompetrol fata de statul roman

Administratia prezidentiala a publicat, vineri seara, un comunicat in care se fac cateva precizari in legatura cu interceptarea telefonica a unei conversatii dintre presedintele Traian Basescu si fostul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )