Libnet.ro
UNICEF

05:00

Lichiditatea de saptamana trecuta, cea mai slaba din ultimele doua luni si jumatate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditatea de saptamana trecuta, cea mai slaba din ultimele doua luni si jumatate

La Sibex, ultima zi a saptamanii trecute a mai salvat din impresia de vacanta, speculatorii ducand lichiditatea la cel mai bun nivel din cele cinci sedinte ale perioadei 5-9 august. continuă pe Ziarul Bursa

Economia se sprijina din nou pe agricultura: cea mai buna productie de grau si secara din ultimii 8 ani

Productia de grau si secara din acest an totalizeaza 7,3 milioane de tone, fiind cea mai buna din ultimii opt ani, arata datele Ministerului Agriculturii.

SUTIENUL CU SFARCURI, cea mai ciudata contributie la istoria lenjeriei intime

Anii 1970 au fost plini de multe elemente vestimente care in ziua de astazi nu mai au logica. Amintim de barbatii care purtau platforme si poliesterul, care era acceptat in general cam pe orice articol.

Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat luni in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, scopul final fiind incluziunea sociala a tinerilor. Potrivit MTS, cea mai ridicata.

Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani.

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat, luni, in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, al carei scop final este incluziunea sociala a tinerilor, relateaza Mediafax. Cea mai ridicata rata a saraciei absolute se inregistreaza tocmai la segmentul tanar, 15-19 ani, si se ridica la 8,4%. Strategia a fost lansata in dezbatere de secretarul de stat in MTS Cristian Cosmin, care a precizat ca Romania nu a mai avut un astfel de document din 2005. Potrivit lui .

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania poate fi admirata in Parcul I.O.R. Cat masoara constructia

Parcul Titan din Capitala s-a transformat, sambata, in unul dintre cele mai cautate locuri din Sectorul 3, atunci cand a fost adusa si expusa cea mai mare statuie ecvestra din Romania.

Indiewire: Noul film al lui Corneliu Porumboiu este cinema romanesc in cea mai pura forma

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, proiectat in competitia Festivalului de la Locarno, reprezinta cinema-ul romanesc in cea mai pura forma, fiind insa putin.

Cea mai extinsa retea de magazine din Republica Moldova apartine Moldcoop

Uniunea centrala a cooperativelor de consum din Moldova Moldcoop detine circa 1. 500 de magazine in intreaga tara, anunta Vasile Caraus, presedintele biroului executiv al acestei asociatii. Aceasta este cea mai extinsa retea de retail din Republica Moldova.

Microsoft ataca iPad Mini, in cea mai noua campanie anti-Apple [VIDEO]

Nu este prima campanie anti-Apple si cu siguranta nici ultima, sunt curios insa cat de mult castiga Microsoft din astfel de reclame. E adevarat, acesta este trendul pietei, iar concurenta acerba din domeniul IT genereaza tot mai multe campanii agresive. Sunt totusi curios cat de benefice sunt astfel de metode pentru vanzarile de tablete ale unui gigant precum Microsoft. Cea mai recenta reclama din acest serial pune fata in fata un iPad mini si o tableta Acer Iconia W3. Aceasta [].

Pretul cauciucului, in cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni

Pretul cauciucului a consemnat, in intervalul 5-9 august, cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni, pe fondul datelor privind productia industriala din China, care dau inca un semn de stabilizare a economiei acestei tari. China este cel mai mare utilizator mondial de cauciuc.

Pretul carnii de vita in viu, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Pretul futures al carnii de vita in viu a crescut ieri, pe piata americana, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce Tyson Foods Inc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )