Libnet.ro
UNICEF

11:30

Listarea la bursa si cifra de afaceri de 100 de milioane de euro - obiectivele de viitor ale Teamnet

Adevărul Adevărul,
Listarea la bursa si cifra de afaceri de 100 de milioane de euro - obiectivele de viitor ale Teamnet

Grupul Teamnet a avut o cifra de afaceri de 71 milioane euro pentru anul trecut, in crestere cu 35% fata de rezultatele de peste 53 milioane euro inregistrate in 2012. continuă pe Adevărul

Majorare de capital la NEPI de aproape 12 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments simbol: NEP) va efectua o majorare de capital printr-o emisiune de actiuni in valoare de 11,88 milioane euro.

Romstal Leasing IFN, prejudiciata cu aproape 4 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui cetatean sirian rezident in Romania, asociat si administrator al unei firme, pentru constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune, prin care a prejudiciat firma Romstal Leasing IFN cu aproape 4 milioane euro.

Samdam Gifts a accesat 2,2 milioane euro fonduri europene pentru echipamente si utilaje de productie

Compania Samdam Gifts, specializata in distributia de articole promotionale a accesat fonduri europene in valoare de 2,2 milioane euro, care vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente si utilaje de productie, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Fiat vinde active de 602 milioane euro

Fiat SpA, cel mai mare producator auto italian, intentioneaza sa vanda active de aproximativ 602 milioane de euro 820 milioane de dolari) pentru investitii in brandurile sale de lux.

Prejudiciu de 12 milioane euro cauzat de 15 firme, identificat de DGAF

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat un lant comercial fraudulos de 15 firme, care au prejudiciat bugetul de stat cu circa 12 milioane de euro, prin neplata impozitului pe profit si taxei pe valoarea adaugata TVA), transmite un comunicat al institutiei.

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 848,61 lei 4. 425,71 euro).

Steaua Bucuresti, mai bogata cu 15,2 milioane euro, bani veniti de la UEFA

Steaua Bucuresti a primit banii din participarea in Liga Campionilor, editia din sezonul trecut, suma incasata fiind de 15,2 milioane euro. Campioana Romaniei a primit mai multi bani decat alte cluburi care au avut o evolutie mai buna in faza grupelor, precum FC Basel sau Sahtiorul lui Mircea Lucescu.

Grupul Teamnet mizeaza pe spijinul a doi noi actionari - IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale, si Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre pentru extinderea in 12 noi piete si listarea pe bursa in urmatorii 5-7 ani

IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale si Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre au devenit incepand din luna iunie a acestui an actionari minoritari ai Teamnet, fosta firma a deputatului PSD Sebastian Ghita, in urma unei investitii de cate 5 milioane euro in capital propriu si cate 7,5 milioane euro in imprumuturi pe termen lung efectuate de fiecare dintre investitori. Grupul Teamnet, ale carui afaceri au crescut cu 35% pana la 71 milioane de euro in 2013, a anuntat joi ca isi va deschide filiala si in Croatia, pe langa Belgia, Turcia, Republica Moldova si Serbia, ca tinteste extinderea in 12 noi piete pana in 2018 si listarea pe bursa in 5-7 ani.

Germanii de la Hochland tintesc afaceri de peste 50 milioane euro anul acesta in Romania

Producatorul german de branzeturi Hochland si-a vazut afacerile crescand cu 10% anul trecut, spre 216 milioane lei si previziunile indica un avans si pentru anul in curs, spun reprezentantii grupului care detine in Ardeal doua unitati de productie. Despre piata cascavalului si cum se produce acesta, puteti citi in articol.

Bucuresti: 20 de persoane, acuzate ca au prejudiciat o banca cu peste noua milioane euro

Un numar de 20 de persoane sunt acuzate ca au prejudiciat o unitate bancara din Bucuresti cu peste noua milioane de euro, relateaza Capital. Potrivit procurorilor anticoruptie din Constanta, suspectii ar fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )