Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVESCORE Simona Halep vs Coco Vandeweghe 6-1, 4-1

Hotnews Hotnews,
 LIVESCORE Simona Halep vs Coco Vandeweghe 6-1, 4-1

Pentru accederea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep cap de serie numarul trei) trebuie sa treaca de Coco Vandeweghe SUA - 20 WTA). Partida de pe arena Manolo Santana este programata de la ora 13. 10 si va putea fi urmarita in direct pe Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVESCORE Simona Halep vs Coco Vandeweghe (de la ora 13:00)

Pentru accederea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep cap de serie numarul trei) trebuie sa treaca de Coco Vandeweghe SUA - 20 WTA). Partida de pe arena Manolo Santana este programata de la ora 13. 00 si va putea fi urmarita in direct pe Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Coco Vandeweghe 6-1, 6-1/ Halep, in semifinale dupa o victorie rapida

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a avut nevoie doar de 56 de minute pentru a castiga meciul cu jucatoarea americana Coco Vandeweghe locul 20 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a profitat de numeroasele greseli ale adversarei sale si s-a impus cu 6-1, 6-1.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Coco Vandeweghe 6-1, 6-1/ Halep, in semifinale dupa o victorie rapida

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a avut nevoie doar de 56 de minute pentru a castiga meciul cu jucatoarea americana Coco Vandeweghe locul 20 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a profitat de numeroasele greseli ale adversarei sale si s-a impus cu 6-1, 6-1.

LIVE Text Simona Halep vs Roberta Vinci 2-3

Pentru a ajunge in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep cap de serie numarul trei) trebuie sa o invinga pe Roberta Vinci 34 WTA). Meciul de pe Manolo Santana este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 4-6, 6-4/ Halep, in sferturi - Cu sange rece

Testata serios de puternica Sam Stosur 26 WTA), Simona Halep cap de serie numarul trei) a dat dovada de sange rece in momentele importante ale disputei din optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra castigand in trei seturi o partida echilibrata si dificila 6-4, 4-6, 6-4). Meciul a durat o ora si 52 de minute. Urmatoarea adversara: Coco Vandeweghe SUA - 20 WTA) - cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Simona Halep, in semifinalele turneului WTA de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele tuneului de la Madrid, dupa ce a invins-o categoric pe CoCo Vandeweghe din SUA, scor 6-1, 6-1. in penultimul act o va infrunta pe.

Tenismena Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Madrid

Tenismena Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe CoCo Vandeweghe SUA), cu un categoric 6-1, 6-1. Stire in curs de actualizare.

Vesti bune pentru Simona Halep! Tenismena urca in clasamentul WTA dupa victoria de la Madrid

Tenismena Simona Halep a inceput turneul de la Madrid de pe locul 8, insa deja a inceput sa urce in clasamentul WTA, potrivitziare. com. Dupa victoria de la Madrid, Halep si-a.

Simona Halep: Nu i-am urat bafta lui Bouchard inainte de meciul cu Sharapova, pentru ca nu vorbim, ea este diferita

Simona Halep a declarat, dupa ce Eugenie Bouchard a sustinut ca multe jucatoare au incurajat-o inaintea intalnirii cu Maria Sharapova, ca nu se numara printre acestea, deoarce nu vorbeste cu sportiva canadiana.

WTA Madrid Simona Halep va evolua, vineri, in semifinale, cu Sevastova; Ea va juca si la dublu, tot in semifinale, alaturi de Begu

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 8 WTA, o va intalni pe jucatoarea letona de tenis Anastasija Sevastova, locul 22 WTA, in al doilea meci de pe arena Manolo Santana, nu inainte de ora 15. Halep va juca in semifinale si la dublu, alaturi de Irina Begu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )