Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea declanseaza un nou scandal privind marirea lefurilor pentru demnitari. Cine mai sustine ordonanta si cine nu

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea declanseaza un nou scandal privind marirea lefurilor pentru demnitari. Cine mai sustine ordonanta si cine nu

PNL si UDMR vor sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii, pozitie exprimata si de Liviu Dragnea, noul presedinte al PSD. Singurii care nu dau inapoi si isi asuma ordonanta care majoreaza salariile a 46 de demnitari sunt parlamentarii UNPR, partid condus de Gabriel Oprea, cel care sustinut de la inceput marirea lefurilor pentru demnitari. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, revoltat de proiectul privind comitetul condus de Mugur Isarescu: Mi se pare ceva foarte grav. Avocatul Gheorghe Piperea - Acest comitet este neconstitutional

Reactie dura a presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, la adresa Comitetului de Supraveghere Financiara BNR. Proiectul de lege care infiinteaza aceasta entitate condusa de Mugur Isarescu a fost aprobat.

Scandal pentru sefia PSD Prahova: Omul lui Liviu Dragnea nu a fost bine primit de organizatia locala

Liviu Dragnea a anuntat, in cea mai recenta sedinta PSD, ca sefia PSD Prahova va fi asigurata interimar, pana la alegeri, de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, in vreme ce presedintele.

Ovidiu Raetchi (PNL) catre Liviu Dragnea: Va invit sa sustineti dezbaterea si adoptarea proiectului legislativ privind votul prin corespondenta in sesiune extraordinara

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi i-a trimis un mesaj presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, prin care ii cere acestuia sa sustina, din postura sa de sef al majoritatii parlamentare, dezbaterea si.

Liviu Dragnea, revoltat de un proiect de lege al lui Ponta

Liviu Dragnea s-a aratat revoltat, joi seara la Antena 3, in emisiunea Subiectiv, moderata de Razvan Dumitrescu, de proiectul de lege privind supravegherea macroprudentiala a sistemului financiar national, pe.

Liviu Dragnea prezinta astazi planul sau pentru reformarea PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va sustine o conferinta de presa, la sediul partidului, incepand cu ora 13. 00, pentru a prezenta planul sau privind viitoarea organizare a partidului.

Vasile Dancu: Nu sunt intamplatoare similaritatile intre interviul meu si declaratia lui Liviu Dragnea. O sa se consulte cu mine in viitor

Sociologul Vasile Dancu, fost membru al Grupului de la Cluj din PSD, spune ca noul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, se consulta cu el, aratand ca nu este doar o coincidenta faptul ca pozitiile lui Dragnea coincid cu ale sale. Liviu Dragnea a declarat ca vrea sa atraga intelectuali de stanga in PSD si sa acorde o atentie sporita tinerilor, sfat acordat de Dancu.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: il dadeam cu capul de toti peretii

Atac de cartier al lui Traian Basescu la adresa presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea. Fostul presedinte spune ca daca ar fi fost premier, iar Liviu Dragea declara ca le va cere ministrilor sai un anumit c.

Liviu Dragnea: Ponta si cu mine am fost tradati de cineva din PSD

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul.

Liviu Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nu el a fost cel care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )