Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ovidiu Raetchi (PNL) catre Liviu Dragnea: Va invit sa sustineti dezbaterea si adoptarea proiectului legislativ privind votul prin corespondenta in sesiune extraordinara

B1 B1,
Ovidiu Raetchi (PNL) catre Liviu Dragnea: Va invit sa sustineti dezbaterea si adoptarea proiectului legislativ privind votul prin corespondenta in sesiune extraordinara

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi i-a trimis un mesaj presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, prin care ii cere acestuia sa sustina, din postura sa de sef al majoritatii parlamentare, dezbaterea si. continuă pe B1

Liviu Dragnea declanseaza un nou scandal privind marirea lefurilor pentru demnitari. Cine mai sustine ordonanta si cine nu

PNL si UDMR vor sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii, pozitie exprimata si de Liviu Dragnea, noul presedinte al PSD. Singurii care nu dau inapoi si isi asuma ordonanta care majoreaza salariile a 46 de demnitari sunt parlamentarii UNPR, partid condus de Gabriel Oprea, cel care sustinut de la inceput marirea lefurilor pentru demnitari.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Liviu Dragnea: Refuz sa cred ca traiesc intr-o tara in care ocuparea unei functii poate influenta un proces

Refuz sa cred ca traiesc intr-o tara in care ocuparea unei functii de catre un om politic ii poate influenta un proces, a declarat Liviu Dragnea, in emisiunea Subiectiv. Dragnea a fost trimis in.

Vasile Dancu: Nu sunt intamplatoare similaritatile intre interviul meu si declaratia lui Liviu Dragnea. O sa se consulte cu mine in viitor

Sociologul Vasile Dancu, fost membru al Grupului de la Cluj din PSD, spune ca noul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, se consulta cu el, aratand ca nu este doar o coincidenta faptul ca pozitiile lui Dragnea coincid cu ale sale. Liviu Dragnea a declarat ca vrea sa atraga intelectuali de stanga in PSD si sa acorde o atentie sporita tinerilor, sfat acordat de Dancu.

Liviu Dragnea: Nu am niciun fel relatie cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit, in emisiunea Subiectiv, despre relatia sa cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat in ce relatie este cu presedintele ales Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a raspuns: Nu am vorbit cu.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: il dadeam cu capul de toti peretii

Atac de cartier al lui Traian Basescu la adresa presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea. Fostul presedinte spune ca daca ar fi fost premier, iar Liviu Dragea declara ca le va cere ministrilor sai un anumit c.

Liviu Dragnea: Ponta si cu mine am fost tradati de cineva din PSD

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul.

Liviu Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nu el a fost cel care.

Liviu Dragnea il ATACA pe Ponta: Daca a existat TRADARE, nu a fost din partea mea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca el nu s-a purtat incorect cu premierul Victor Ponta si ca, daca a existat vreo tradare nu a fost din partea lui.

Liviu Dragnea, atac dur la prietenul Victor Ponta: Daca a fost vreodata tradare intre noi doi, nu se refera la mine

Liviu Dragnea lanseaza un atac dur la adresa predecesorului sau in fruntea PSD, Victor Ponta. Si chiar daca isi declara prietenia neconditionata fata de Ponta, Dragnea il acuza voalat pe acesta de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )