Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liviu Dragnea efectueaza o vizita oficiala in Israel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea efectueaza o vizita oficiala in Israel

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, efectueaza incepand de marti pana sambata o vizita oficiala in Israel, la invitatia presedintelui Partidului Muncii, Isaac Herzog, ocazie cu care va avea intalniri si cu alte personalitati, printre care Yuli-Yoel Edelstein, presedinte al Knessetului, dar si cu ministri ai Cabinetului Benjamin Netanyahu, potrivit unui comunicat al PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, in vizita oficiala in Israel

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, face, incepand de marti, o vizita de patru zile in Israel, la invitatia liderului opozitiei din Knesset, Isaac Herzog. in timpul vizitei, Dragnea se va intalni cu li.

Liviu Dragnea, vizita de patru zile in Israel

Presedintele PSD, Liviu Dragnea efectueaza, incepand de marti, o vizita de patru zile in Israel, la invitatia liderului opozitiei din Knesset, Isaac Herzog.

Liviu Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului. PSD va face o analiza in februarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu este foarte multumit de activitatea Guvernului, criticand unele decizii, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in.

Victor Ponta, prima vizita la sediul PSD, dupa demisia din Guvern. Despre ce a discutat cu Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea si fostul premier, Victor Ponta, au avut, luni, o intrevedere, la sediul PSD, in cadrul careia cei doi au discutat despre activitatea partidului in cele doua campanii electorale.

Liviu Dragnea: candidatul PSD pentru functia de primar al Constantei este Decebal Fagadau

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat sambata ca partidul are doar doi candidati certi pentru functia de primar de municipiu resedinta de judet: la Iasi pe Mihai Chirica si la Constanta pe Decebal Fagadau.

Liviu Dragnea: PSD sustine legea darii in plata

ACTUALIZARE 15:03 PSD sustine legea darii in plata, iar eventualele puncte care avantajeaza injust anumite categorii pot fi excluse, a declarat astazi, la Piatra Neamt, presedintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 14:29 Dragnea: Sustin marirea salariilor demnitarilor daca face parte din legea mare a salarizarii.

Liviu Dragnea: Membrii PSD au restante de 1,7 mil. de lei la cotizatii. Situatia datoriilor se va rezolva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, sambata, blocarea unui cont al partidului, dar a precizat ca situatia se va rezolva pana la finalul lunii, pentru ca altfel nu vor putea fi depuse listele de candidati in alegeri, in conditiile in care.

Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Paris, la invitatia lui Francois Hollande

Premierul Dacian Ciolos se va afla, in perioada 20-21 ianuarie, intr-o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, informeaza Guvernul. Intalnirea sefului Executivului cu presedintele Hollande, va fi urmata de un dejun de lucru, la care va participa si premierul francez Manuel Valls, si de o declaratie de presa comuna.

Dacian Ciolos face o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Hollande

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos va face, in perioada 20-21 ianuarie, o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, prilej cu care cei doi vor avea o intalnire urmata de un dejun de lucru si de declaratii de presa comune, informeaza Guvernul.

Premierul Ciolos va efectua, miercuri, o vizita oficiala la Paris. Agenda discutiilor

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Paris, miercuri si joi, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )