Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucrurile se inrautatesc in Ucraina. Cel putin 41 de persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore

Antena3 Antena3,
Lucrurile se inrautatesc in Ucraina. Cel putin 41 de persoane au fost ucise in ultimele 24 de ore

Update 22. 34- Cel putin 41 de persoane, civili si militari, au fost ucise in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, teatrul unui conflict intre armata ucraineana si rebelii separatisti prorusi, potrivit. continuă pe Antena3

Siria. Cel putin 10 persoane au murit dupa explozia unei masini capcana

Explozia unei masini capcana a zguduit din temelii orasul sirian Homs, provocand moartea a cel putin 10 persoane si ranirea altor 30. Potrivit guvernatorului din regiune, Talal Barazi, care a condamnat actul.

Lucrurile se inrautatesc in Ucraina. Cel mai recent bilant arata ca 34 de oameni au fost ucisi de rebeli in ultimele 24 de ore

Cel putin 34 de persoane, civili si militari, au fost ucise in ultimele 24 de ore in estul Ucrainei, teatrul unui conflict intre armata ucraineana si rebelii separatisti prorusi, potrivit unui bilant intocmit.

Avion prabusit in Siria. Cel putin 35 de persoane au murit

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) a anuntat, duminica dupa-amiaza, faptul ca un numar de cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Agence France Presse AFP) si Reuters.

Cel putin 9 israelieni au fost injunghiati intr-un autobuz din Tel Aviv. Palestinianul care i-a atacat a fost impuscat si retinut

Cel putin noua israelieni au fost raniti dupa ce un individ a scos cutitul intr-un autobuz din Tel Aviv si a inceput sa injunghie pasagerii. Potrivit presei locale, atacatorul a fost impuscat de.

Durata de viata a unitatilor 5 si 6 ale centralei nucleare de la de la Kozlodui ar putea fi prelungita cu cel putin 20 de ani

Unitatile 5 si 6 ale centralei nucleare de la Kozlodui Bulgaria) cu cel putin 20 de ani peste cat a fost planificat, conform unor estimari preliminare legate de programul de extindere a duratei de viata pentru cele doua unitati, transmite publicatia bulgara Novinite. Estimarile au fost prezentate miercuri de Lachezar Kostov, seful Agentiei de Reglementare Nucleara din Bulgaria.

Profi a deschis primele doua magazine din 2015 si planuieste sa deschida cel putin 70 de unitati in acest an

Profi a inaugurat primele doua magazine din 2015, la Matca Galati) si Sibiu, planuind sa deschida pana la sfarsitul anului cel putin tot 71 de unitati, cate a deschis in 2014.

Cel putin 35 de morti in urma prabusirii unui avion militar in Siria

Cel putin 35 de militari au murit, sambata seara, in urma prabusirii unui avion militar in nord-vestul Siriei, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )