Libnet.ro
UNICEF

06:00

Luni, 15 septembrie 2014: Prima zi de scoala in care elevii claselor I si a II-a nu au manuale. Care sunt marile probleme ale noului an scolar

Hotnews Hotnews,
 Luni, 15 septembrie 2014: Prima zi de scoala in care elevii claselor I si a II-a nu au manuale. Care sunt marile probleme ale noului an scolar

Elevii incep scoala luni, pe 15 septembrie 2014. Copiii din clasele I si a II-a nu vor avea insa manuale scolare noi, si nici manuale digitale, desi ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a dat asigurari in repetate randuri ca acestea vor fi pe bancile elevilor. Este al doilea an in care elevii de clasa I nu au manuale conforme programei, avand in vedere ca anul trecut au avut manuale vechi si un curriculum nou. Anul acesta, curriculumul se schimba si pentru clasa a II-a. Licitatia pentru manuale nu s-a finalizat, insa, iar Ministerul este asteptat ca in 10 zile sa anunte din nou care sunt firmele pe care le desemneaza castigatoare pentru a realiza manualele. Citeste in articol care este structura anului scolar 2014-2015, cand vor sustine elevii tezele, ce teste nationale vor da anul acesta si care este calendarul bacalaureatului 2015 si calendarul evaluarii nationale 2015Vezi in articol programa scolara pentru elevii claselor I si a II-a. continuă pe Hotnews

Semnatura electronica va putea fi utilizata la Vama din 15 septembrie

Semnatura digitala calificata pentru Depunerea Declaratiei Sumare de Intrare va putea fi utilizata incepand cu data de 15 septembrie 2014, in urma introducerii proiectului Implementarea politicii de securitate IT in contextul Codului Vamal Modernizat European, potrivit unui comunicat de presa trimis de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

Targul Electronicelor de Larg Consum (IFA) de la Berlin 2014: prima aplicatie de automobile pentru Samsung Gear S

BMW a fost unul dintre primii constructori auto din lume care a recunoscut importanta conectivitatii automobilelor si care a oferit o gama atractiva de optiuni connected car pentru toti clientii BMW. Solutia de integrare a aplicatiilor smartphone in automobile este o referinta absoluta in industrie. La Targul International al Produselor Electronice de Larg Consum IFA), care are loc la Berlin in perioada 5-10 septembrie 2014, BMW va fi primul constructor auto din luma care va expune o solutie pentru smartwatch de control al functiilor automobilului. Aceasta versiune a aplicatiei BMW i Remote permite ca functiile automobilului sa fie afisate si controlate cu ajutorul unui smartwatch Samsung Gear S.

Marti, 09 septembrie 2014, Getin Holding S.A. a semnat contractul de achizitie a VB Leasing Romania IFN S.A. si VB Leasing Polska S.A.

Ieri, 09 septembrie 2014, reprezentantii Getin Holding S. , Polonia au semnat la Varsovia contractul de achizitie a 100% din actiunile VB Leasing Romania IFN S. si VB Leasing Polska S. Acordul preliminar de achizitie a fost semnat in data de 15 mai 2014 cu VB-Leasing International Holding GmbH, Austria.

incepe scoala: gospodarii nu mai asteapta nimic de la stat. Dotari pe banii profesorilor si curatenie cu voluntari nemti

Peste trei milioane de elevi din invatamantul preuniversitar incep luni, 15 septembrie, un nou an scolar, care se va incheia pe 20 iunie 2015.

MACRO NEWSLETTER 12 septembrie 2014

Preturile de consum din Franta si-au temperat cresterea anuala in august 2014 pana la 0,4%, de la 0,5% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,4%, dupa un declin de 0,3% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 11 septembrie 2014

Preturile de consum din Mexic si-au mentinut cresterea anuala la 4,1% in august 2014, pe fondul unei cresteri lunare de 0,4%, dupa un avans de 0,3% in luna anterioara.

Parlamentarii vor avea activitate in teritoriu in prima zi de scoala, pentru a participa la festivitati

Deputatii si senatorii vor avea, luni, pe 15 septembrie, activitate in teritoriu pentru a participa la deschiderea noului an scolar, iar marti vor dezbate motiunea simpla initiata de PNL si PDL intitulata.

Aproape 65 de milioane de lei pentru distribuirea de fructe gratuite in scoli

Guvernul Romaniei a adoptat in sedinta de miercuri detaliile privind programul de distributie a fructelor gratuite in scoli in anul scolar care incepe luni, 15 septembrie: se mentine alocarea zilnica de 0,37 de lei per elev, iar fructele proaspete ar urma sa fie livrate timp de 86 de zile. in total, programul are o finantare totala de aproape 65 de milioane de lei, din care peste 31 vin de la Comisia Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )