Libnet.ro
UNICEF

05:00

Magistrat condamnat pentru coruptie, eliberat din functie

România Liberă România Liberă,
Magistrat condamnat pentru coruptie, eliberat din functie

Magistratul Petru Rus de la Judecatoria Nasaud, condamnat definitiv, in data de 12 martie, pentru fapte de coruptie, a fost eliberat din functie, luni, printr-un decret al presedintelui Klaus Iohannis, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Judecatorul Petru Rus, condamnat definitiv pentru coruptie, eliberat din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat luni din functie pe judecatorul Petru Rus de la Judecatoria Nasaud, condamnat definitiv in 12 martie pentru ca ar fi redactat o incheiere de sedinta falsa,.

Vladimir Putin a eliberat din functii oficiali de la Kremlin. Zvonurile au fost confirmate

Vladimir Putin, a eliberat din functii doi oficiali de rang inalt. Decizia confirma speculatiile privind dispute intense la Kremlin, informeaza Reuters. Demiterile vin la mai putin de o luna de la asasinarea lui B.

Ministrul Mediului, pregatit sa intervina pentru orice barza din Romania

Ministrul Mediului este pregatit sa intervina pentru orice barza din Romania. Asigurarea vine dupa ce Gratiela Gavrilescu a semnat un ordin, care a trecut pe la mai multe institutii, pentru mutarea unui cuib de b.

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva.

Fost deputat PDL, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, decizia nefiind definitiva, scriu surse din presa.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, decizia nefiind definitiva.

Consiliul National al PSD: Social-democratii urmariti penal pentru coruptie raman fara functii

Consiliul National al PSD a decis ca social-democratii care sunt urmariti penal in dosare de coruptie sa ramana fara functii, se arata in rezolutia adoptata de forul executiv al PSD. Social-democratii.

Consiliul PSD. Social-democratii au decis sa organizeze congres in noiembrie/ Rezolutie: Membrii de partid inculpati pentru coruptie raman fara functii

Consiliul National al PSD a decis vineri, in unanimitate, sa organizeze congresul partidului pentru alegerea conducerii in luna noiembrie a acestui an. De asemenea, intr-o rezolutie adoptata vineri care contine principii de integritate, s-a decis ca membrii de partid care fac parte din Guvern sau din conducerea Parlamentului isi vor pierde functia daca sunt urmariti penal in dosare de coruptie.

Primarul suspendat Tudor Pendiuc, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Tudor Pendiuc, primarul suspendat al municipiului Pitesti pentru luare de mita si abuz in serviciu), sub control judiciar pe fiica acestuia, Emanuela-Elena invinuita de spalare de bani si complicitate la luare de mita), si in arest la domiciliu pe Valentin Visoiu acuzat de dare de mita, spalare de bani si complicitate la abuz in serviciu).

Deputat PSD, condamnat pentru conflict de interese: Florin Paslaru si-a angajat fiul la Parlament

Deputatul PSD Florin Paslaru a fost condamnat de iCCJ pentru conflict de interese. Judecatorii i-au aplicat o amenda in valoare de 2. 000 de lei pentru ca si-a angajat fiul, in perioada 2009-2012, la Parlament.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )