Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost deputat PDL, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost deputat PDL, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat, astazi, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, decizia nefiind definitiva, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva.

Fost lider PDL, condamnat la 7 ani de inchisoare

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare. Democrat liberalul este acuzat de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la spalare.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte ani de inchisoare, pentru delapidare

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de tribunalul Bucuresti, la sapte ani de inchisoare, pentru delapidare, informeaza Mediafax.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, decizia nefiind definitiva.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare: Decizia nu este definitiva

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva,.

Fostul deputat PDL de Vrancea, Alin Trasculescu, sapte ani de inchisoare cu executare. El este bun de plata cu 195.000 de lei

Decizia pronuntata astazi de magistratii Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la 7 ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la 7 ani de inchisoare cu executare pentru mai multe fapte de coruptie. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, pentru infractiuni informatice

Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, a fost condamnat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de infractiuni privind comertul.

Medic psihiatru, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare

Medicul psihiatru, Cristian Gheorghe Bellu Bengescu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care a admis ca prescria droguri unor toxicomani, informeaza Mediafax.

Galati: Un copil de sapte ani a cazut de la etajul trei al unui hotel

Un copil in varsta de sapte ani a ajuns la spital cu fractura de femur, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al unui hotel din municipiul Galati, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de catre mama sa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )