Libnet.ro
UNICEF

23:31

Mai multe seringi contrafacute, ce ar fi trebuit sa contina un medicament impotriva hepatitei, au fost descoperite in farmaciile din Romania

Hotnews Hotnews,
 Mai multe seringi contrafacute, ce ar fi trebuit sa contina un medicament impotriva hepatitei, au fost descoperite in farmaciile din Romania

Agentia Nationala a Medicamentului a anuntat ca a fost deschisa o ancheta, dupa ce mai multe mii de medicamente contra hepatitei contrafacute au fost descoperite in farmaciile din Romania, informeaza televiziunile de stiri. Potrivit autoritatilor, in seringile contrafacute exista doar apa distilata si glucoza, in loc de interferon, folosit ca tratament de pacientii care sufera de hepatita B si C si unele forme de cancer. Aceste seringi, produse in Germania, nu prezinta un pericol insa nu vor avea niciun efect. continuă pe Hotnews

UPDATE Mai multe seringi contrafacute, ce ar fi trebuit sa contina un medicament impotriva hepatitei, au fost descoperite in farmaciile din Romania

Agentia Nationala a Medicamentului a anuntat ca a fost deschisa o ancheta, dupa ce mai multe mii de seringi contrafacute care ar fi trebuit sa contina un medicament impotriva hepatitei au fost descoperite in farmaciile din Romania, informeaza televiziunile de stiri. Potrivit autoritatilor, in seringile contrafacute exista doar apa distilata si glucoza, in loc de interferon, folosit ca tratament de pacientii care sufera de hepatita B si C si unele forme de cancer. Aceste seringi, produse in Germania, nu prezinta un pericol insa nu vor avea niciun efect. UPDATE Oficiali din ANM au declarat pentru Mediafax ca seringi contrafacute au fost gasite in trei farmacii - doua in Pitesti si una in judetul Ialomita, fiind vorba de medicamentul Pegasys.

Un medicament contrafacut pentru hepatita, comercializat in tara noastra

Mai multe seringi contrafacute, destinate bolnavilor de hepatita, au fost descoperite in tara noastra.

Un medicament contrafacut pentru hepatita, comercializat in tara noastra

Mai multe seringi contrafacute, destinate bolnavilor de hepatita, au fost descoperite in tara noastra. --- * Update 14:49 Ministerul Sanatatii MS) recomanda pacientilor care folosesc produsul Pegasys 180 and 956;g/0,5 ml solutie injectabila in seringa preumpluta peginterferon alfa-2a) in tratamentul curent, in cazul achizitionarii acestuia in ultimele doua saptamani, sa se adreseze imediat medicului curant in vederea stabilirii conduitei terapeutice adecvate, potrivit unui comunicat de presa.

Alerta pentru pacientii bolnavi de hepatita: Seringi contrafacute, depistate in mai multe farmacii

Zeci de seringi contrafacute au fost depistate in mai mult farmacii din tara. Acestea ar trebui sa contina interferon pentru pacientii care sufera de hepatita si de cancer de piele. Autoritatile spune ca s.

Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat azi, oficialul Emily Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin, compania care construieste scutul antiracheta de la Deveselu, conform surselor de presa.

Oficial Lockheed Martin: Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat joi, pentru Mediafax, Emily M. Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin.

Sandra Bullock si Katy Perry, cele mai multe nominalizari la premiile publicului american

Serialul de televiziune Glee, cantareata Katy Perry si actrita Sandra Bullock au primit cele mai multe nominalizari la Peoples Choice Awards, recompense cunoscute si sub denumirea de premiile publicului american, intrucat sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

O tara intreaga este scandalizata. Mai multe fete violate, autorii cunoscuti, insa politia nu face nimic

Politia din Noua Zeelanda este neputincioasa in fata a doi adolescenti, care au violat mai multe minore, potrivit CNN. Presupusele infractiuni au avut loc in urma cu doi ani, victimele fiind tinere mult prea.

Parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, o modificare la Statutul deputatilor si senatorilor prin care parlamentarii vor putea beneficia de mai multe zboruri interne pe saptamana, cu conditia ca acestea sa fi fost facute in interes de serviciu si aprobate de Biroul Permanent, transmite Mediafax.

Scandal. Mai multe familii evacuate dintr-un imobil din Capitala refuza locuintele sociale.

Mai multe familii, evacuate dintr-un imobil in centrul Capitalei, refuza locuintele sociale date de primarie pe motiv ca spatiul oferit este mult prea mic. oamenii, evacuati, cu cinci luni in urma, dintr-un imobil de pe Bulevardul Regina Maria, au iesit in strada marti, cerand autoritatilor locale solutii. Am fost evacuati pentru ca a revendicat proprietarul casa. Ne-am conformat hotararii judecatoresti care este definitiva si irevocabila, am respectat legea, nu ne-am opus asupra evacuarii, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )