Libnet.ro
UNICEF

19:00

Majorarea salariilor din Sanatate nu a rezolvat problema protestelor

Adevărul Adevărul,
Majorarea salariilor din Sanatate nu a rezolvat problema protestelor

Toti angajatii din sistemul sanitar vor avea lefuri mai mari cu 25% de la 1 octombrie dupa ce Executivul a aprobat Ordonanta de Urgenta promisa in urma cu o saptamana. continuă pe Adevărul

Guvernul urmeaza sa discute azi OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, este programata sa fie discutata in sedinta Guvernului de azi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Guvernul discuta, astazi, OUG privind majorarea salariilor din sanatate

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de astazi, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Ordonanta privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% a fost aprobata

ACTUALIZARE 14:16 Guvernul a aprobat, astazi, ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25%, masura urmand sa fie aplicata de la 1 octombrie, potrivit unui comunicat de presa al Executivului.

Guvernul discuta, miercuri, OUG privind majorarea salariilor din sanatate cu 25%, din octombrie

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand ministrului Sanatatii, Nicu Banicioiu, sa prezinte Executivului spre aprobare acest act normativ.

Majorarea cu 25 % a salariilor din sanatate, discutata miercuri in sedinta de Guvern

Ordonanta de urgenta prin care salariile personalului din sanatate vor fi majorate cu 25%, de la 1 octombrie, ar urma sa fie discutata in sedinta Guvernului de miercuri, premierul Victor Ponta cerand.

Guvernul A DECIS cresterea TUTUROR SALARIILOR din Sanatate cu 25%

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor.

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Ponta: 25% in plus la salariile din Sanatate, de la 1 octombrie. Nu vreau discrepante intre Sanatate si Educatie

16 - Majorarea salariilor cu 25 % pentru tot personalul din sistemul sanitar a fost aprobata prin Ordonanta de Urgenta in sedinta de Guvern de astazi. Premierul Victor Ponta a promis ca va gasi.

Majorarea salariilor medicilor cu 25%, pe masa Guvernului in sedinta de miercuri

Premierul Ponta anunta saptamana trecuta ca pentru sedinta de Guvern din 26 august vor fi pregatite atat o ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor angajatilor din sistemul sanitar, cat si un proiect de lege privind responsabilitatea medicilor .

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana in 15 septembrie

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )