Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marian Godina, reactie nervoasa pe subiectului ursului impuscat la Sibiu: Stiu, pare un film cu prosti. Film nu e. Cu prosti da

B1 B1,
Marian Godina, reactie nervoasa pe subiectului ursului impuscat la Sibiu: Stiu, pare un film cu prosti. Film nu e. Cu prosti da

Celebrul politist Marian Godina revine cu o postare pe Facebook in legatura cu incidentul de la Sibiu de miercuri cand un urs care a ajuns in oras a fost impuscat. Dupa ce miercuri a avut. continuă pe B1

Marian Godina, atac violent la un sef din Politia Romana pe tema ursului impuscat la Sibiu

Celebrul politist brasovean e tot mai revoltat dupa omorarea unui urs ratacit in centrul Sibiului. Prefectul judetului si seful IPJ Sibiu explica operatiunea de prindere a ursului. Primul ca.

Ma refer la laba de urs, desigur. Marian Godina a prezentat DOVEZI COMPROMITATOARE ce iL VIZEAZA pe cel care a coordonat executarea ursului (FOTO)

Celebrul politist Marian Godina a publicat pe pagina personala de Facebook un mesaj cu privire la momentul cand un politist rutier din Sibiu i-a retinut permisul primarului din Selimbar, iar seful IPJ.

Marian Godina: Sefii Politiei din Sibiu au dat ordin ca ursul sa fie lovit de masina

Politistul brasovean Marian Godina face dezvaluiri socante in cazul ursului omorat pe strazile Sibiului. Godina sustine ca sefii Politiei sibiene voiau sa omoare animalul calcandu-l cu.

Prima reactie a Ministerului Mediului, in cazul ursului impuscat la Sibiu

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP) va sesiza Inspectoratul General de Politie Sibiu, in vederea demararii unei anchete care sa stabileasca in mod clar conditiile in care a fost ucis.

FOTO + VIDEO. Ministerul Mediului cere o ancheta, in cazul ursului impuscat in Sibiu, pentru a stabili cum a ajuns animalul in centrul orasului

Ministerul Mediului va depune, joi, o sesizare la Inspectoratul Judetean de Politie Sibiu, prin care solicita o ancheta care sa stabileasca modul in care a aparut in centrul orasului ursul care a fost impuscat miercuri.

Adevarul din spatele povestii ursului impuscat in Sibiu: Autoritatile l-au fugarit cu girofare, cu urlete si racnete (FOTO)

Localnicii si mai cu seama, jurnalistii sibieni au primit miercuri dimineata un mesaj in care erau avertizati sa nu mearga prin zona Ibis din Sibiu, fiindca se desfasoara o operatiune de imobilizare a.

Marian GODINA tine cu URSUL din Sibiu: A fost executat, domnule prefect, nu imobilizat!

Marian Godina a scris pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje in care se arata revoltat de incidentul privind impuscarea puiului de urs in Sibiu. Politistul spune ca este strigator la cer ce.

Marian Godina: Le-as da ursilor din padure arme de foc si as invita vanatorii sa se plimbe prin mijlocul padurii dezorientati, neinarmati si in fundul gol

Un urs de mari dimensiuni care a fost observat miercuri dimineata aproape de centrul Sibiului, intr-o zona intens circulata, a fost impuscat. Marian Godina a comentat acest incident pe pagina sa de.

Marian Godina: Toate convorbirile de pe statii raman inregistrate, inclusiv aia cu seful inundat de adrenalina care striga ca ursul sa fie lovit cu masina

Politist Marian Godina este aratat revoltat de modul in care a fost haituit si ucis puiul de urs. Asta in conditiile in care la actiune au particpat si colegii sai din Sibiu. intr-o postare pe pagina s-a de Facebook, Godina arata ca in Romania avem o politie modern si bine dotata, iar toate convorbirile de pe statiile radio raman inregistrate, inclusiv aia cu seful inundat de adrenalina care striga ca ursul sa fie lovit cu masina.

IMAGINI SOCANTE de dupa uciderea ursului din Sibiu: Masurat de politisti, infasurat in folie si urcat in duba (VIDEO)

Politistii din Sibiu au deschis o ancheta penala dupa ce ursul care s-a plimbat liber pe strazile orasului a fost impuscat mortal de un vanator. Desi animalul nu reprezenta niciun pericol.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )