Libnet.ro
UNICEF

06:00

McDonalds inchide restaurantele din Crimeea, iar angajatii pot opta pentru relocarea in Ucraina

Adevărul Adevărul,
McDonalds inchide restaurantele din Crimeea, iar angajatii pot opta pentru relocarea in Ucraina

Grupul american McDonalds a anuntat vineri suspendarea activitatii la restaurantele din Crimeea invocand probleme cu lantul de productie, la scurt timp dupa ce o alta companie occidentala a oprit operatiunile din peninsula anexata in martie de Federatia Rusa, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Decizie DRASTICA: McDonalds inchide restaurantele din Crimeea

Grupul american McDonald039;s a anuntat suspendarea activitatii la restaurantele din Crimeea invocand probleme cu lantul de productie, la scurt timp dupa ce o alta companie occidentala a oprit operatiunile din peninsula anexata in martie de Federatia.

McDonalds inchide temporar restaurantele din Crimeea

Grupul american McDonald's a anuntat astazi suspendarea temporara a activitatii la restaurantele din Crimeea invocand tensiunile diplomatice care au loc in regiune, informeaza BBC.

McDonalds se retrage din Crimeea

McDonald's si-a suspendat activitatea in restaurantele din Crimeea din motive de productie, a anuntat viner lantul american de fast-food, precizand ca spera sa reia lucrul cat mai curand, transmite Reuters.

Vladimir Putin a promis reabilitarea tatarilor din Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a promis marti masuri pentru reabilitarea tatarilor din Crimeea. Liderul de la Kremlin a promis inclusiv reabilitarea ca popor reprimat de regimul lui Iosif Stalin a acestei.

Putin promite reabilitarea tatarilor din Crimeea.

Presedintele rus Vladimir Putin a promis marti o serie de masuri in favoarea tatarilor din Crimeea, inclusiv reabilitarea ca popor reprimat de regimul lui Iosif Stalin, relateaza Mediafax. Voi ordona sa se lucreze la toate aceste probleme, a declarat Putin intr-o intalnire, prezentata la televiziune, cu presedintele Tatarstanului - o republica situata in partea centrala a Rusiei - care i-a transmis aceasta cerere in urma unei vizite in Crimeea. Putin a promis, de asemenea, infrastructuri .

Christian Tour: criza din Crimeea ieftineste hotelurile de 5 stele din Grecia si Turcia

Proprietarul agentie de turism Christian Tour sustine ca o parte din turistii din Rusia renunta la rezervarile facute la hoteluri de 5 stele din Grecia si Turcia, pe fondul crizei din Crimeea, iar hotelierii au reactionat deja si au scazut preturile cu.

Analistii vad o crestere de pana la 5% pe burse in T2. Conflictul din Crimeea nu va avea urmari puternice pe plan economic

Actiunile companiilor listate pe burse sunt asteptate sa inregistreze cresteri de pana la 5% in cel de-al doilea trimestru din anul 2014, considera analistii Erste Group. Austriecii cred ca tarile din Europa Centrala si de Est ECE), printre care se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )