Libnet.ro
UNICEF

06:00

McDonalds inchide temporar restaurantele din Crimeea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
McDonalds inchide temporar restaurantele din Crimeea

Grupul american McDonald's a anuntat astazi suspendarea temporara a activitatii la restaurantele din Crimeea invocand tensiunile diplomatice care au loc in regiune, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie DRASTICA: McDonalds inchide restaurantele din Crimeea

Grupul american McDonald039;s a anuntat suspendarea activitatii la restaurantele din Crimeea invocand probleme cu lantul de productie, la scurt timp dupa ce o alta companie occidentala a oprit operatiunile din peninsula anexata in martie de Federatia.

McDonalds inchide restaurantele din Crimeea, iar angajatii pot opta pentru relocarea in Ucraina

Grupul american McDonalds a anuntat vineri suspendarea activitatii la restaurantele din Crimeea invocand probleme cu lantul de productie, la scurt timp dupa ce o alta companie occidentala a oprit operatiunile din peninsula anexata in martie de Federatia Rusa, transmite Reuters.

McDonalds se retrage din Crimeea

McDonald's si-a suspendat activitatea in restaurantele din Crimeea din motive de productie, a anuntat viner lantul american de fast-food, precizand ca spera sa reia lucrul cat mai curand, transmite Reuters.

Vladimir Putin a promis reabilitarea tatarilor din Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a promis marti masuri pentru reabilitarea tatarilor din Crimeea. Liderul de la Kremlin a promis inclusiv reabilitarea ca popor reprimat de regimul lui Iosif Stalin a acestei.

Putin promite reabilitarea tatarilor din Crimeea.

Presedintele rus Vladimir Putin a promis marti o serie de masuri in favoarea tatarilor din Crimeea, inclusiv reabilitarea ca popor reprimat de regimul lui Iosif Stalin, relateaza Mediafax. Voi ordona sa se lucreze la toate aceste probleme, a declarat Putin intr-o intalnire, prezentata la televiziune, cu presedintele Tatarstanului - o republica situata in partea centrala a Rusiei - care i-a transmis aceasta cerere in urma unei vizite in Crimeea. Putin a promis, de asemenea, infrastructuri .

Christian Tour: criza din Crimeea ieftineste hotelurile de 5 stele din Grecia si Turcia

Proprietarul agentie de turism Christian Tour sustine ca o parte din turistii din Rusia renunta la rezervarile facute la hoteluri de 5 stele din Grecia si Turcia, pe fondul crizei din Crimeea, iar hotelierii au reactionat deja si au scazut preturile cu.

Analistii vad o crestere de pana la 5% pe burse in T2. Conflictul din Crimeea nu va avea urmari puternice pe plan economic

Actiunile companiilor listate pe burse sunt asteptate sa inregistreze cresteri de pana la 5% in cel de-al doilea trimestru din anul 2014, considera analistii Erste Group. Austriecii cred ca tarile din Europa Centrala si de Est ECE), printre care se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )