Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Basescu contesta decizia de arestare preventiva

B1 B1,
Mircea Basescu contesta decizia de arestare preventiva

Mircea Basescu a fost adus, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti unde se va judeca contestatia la decizia de arestare preventiva, relateaza B1 TV. Pe 20 iunie, Tribunalul Bucuresti a decis arestarea lui. continuă pe B1

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

Mircea Basescu a recunoscut: a luat bani de la clanul Mondial

Tribunalul Bucuresti a motivat decizia de arestare preventiva a lui Mircea Basescu prin faptul ca acesta a recunoscut atat intalnirea cu fiul lui Sandu Anghel, cat si primirea banilor de la familia acestuia. In plus, inregistrarile care au fost facute.

Mircea Basescu spune de dupa gratii ca este nevinovat

Mircea Basescu spune de dupa gratii ca este nevinovat. Avocatul sau sustine ca fratele presedintelui nu a luat niciun ban de la familia lui Bercea Mondial. Contestatia lui Mircea Basescu la decizia de arest.

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi la DNA, pentru audieri in dosarul traficului de influenta

Mircea Basescu si MarianCapatana au fost adusi, joi, din arestul Politiei Capitalei, la DNA, urmand sa fie audiati in dosaul traficului de influenta. La DNA se afla si SanduAnghel, zis.

UPDATE Mircea Basescu afla astazi daca mai ramane in arest. Fratele presedintelui Romaniei a fost adus la Curtea de Apel cu o duba a Politiei

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia Tribunalului Bucuresti, care a hotarat, saptamana trecuta, arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Mircea Basescu afla astazi daca mai ramane in arest

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatia lui Mircea Basescu fata de decizia Tribunalului Bucuresti, care a hotarat, saptamana trecuta, arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Mircea Basescu, adus la Curtea de Apel Bucuresti pentru judecarea contestatiei fata de arestare

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost adus, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, pentru judecarea contestatiei sale fata de masura arestului preventiv dispusa in dosarul de trafic de influenta.

Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

Mircea Basescu si Marian Capatana vor ramane in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul traficului de influenta prin care cei doi ar fi intervenit.

Instanta a decis: Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest

10 - Mircea Basescu si Marian Capatana raman in arest, a decis definitiv, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a respins contestatiile celor doi fata de masura preventiva dispusa in dosarul.

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, afla daca ramane in arest. Instanta se pronunta la ora 17

Fratele presedintelui Traian Basescu asteapta decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti in privinta ramanerii sale in arest preventiv. Mircea Basescu a fost adus dimineata in fata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )