Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Dusa reconfirma sprijinul Romaniei pentru misiunile UE din Bosnia si Hertegovina, Mali si Somalia

B1 B1,
Mircea Dusa reconfirma sprijinul Romaniei pentru misiunile UE din Bosnia si Hertegovina, Mali si Somalia

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat la reuniunea informala a ministrilor Apararii din UE, unde a reconfirmat sprijinul tarii noastre pentru continuarea misiunilor din Bosnia si Hertegovina, Mali. continuă pe B1

Mircea Dusa discuta cu omologii din UE despre Agentia Europeana de Aparare

Ministrul Apararii Nationale MApN), Mircea Dusa, participa, astazi si maine, la Reuniunea Informala a Ministrilor Apararii din statele membre ale Uniunii Europene UE), organizata la Atena, unde urmeaza sa discute despre actiunile Agentiei Europene de Aparare, sprijinul UE pentru fortele armate locale sau regionale, despre parteneriatul strategic UE - Organizatia Natiunilor Unite ONU), cooperarea sistematica in domeniul apararii, precum si concluziile Consiliului European CE) din decembrie 2013, sub egida Politicii de Securitate si Aparare Comuna PSAC), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Merkel, Obama si Putin: Avem nevoie de o solutie politica pentru criza din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele american Barack Obama si presedintele rus Vladimir Putin au decis joi gasirea unei solutii politice pentru criza din Ucraina, cat mai curand posibil, anunta Berlinul, conform AFP.

Grupul danez de mobila JYSK cauta furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,5 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori de mobila si saltele din Romania pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

Rusia se pregateste sa introduca vize inclusiv pentru cetatenii din Republica Moldova

Rusia va introduce in curand vize pentru statele din Comunitatea Statelor Independente CSI), printre care se afla si Republica Moldova, a anuntat vicepremierul Dmitri Kozak. Acesta a precizat ca Moscova doreste.

Retailerul danez de mobila JYSK vrea furnizori romani pentru magazinele din Europa Centrala si de Est

Retailerul danez de mobilier si accesorii JYSK, cu afaceri la nivel global de 2,53 miliarde de euro, este interesat de colaborari cu producatori romani de mobila si saltele pentru magazinele din Europa Centrala si de Est.

Elvetia vrea vize pentru cetatenii din afara Schengen

Elvetia ar putea reintroduce vizele pentru cetatenii tarilor care nu sunt membre ale spatiului Schengen, relateaza agentia ATS, citata de site-ul 20min. ch.

Nicolas Cage, imbracat de Adina Buzatu pentru filmul din Romania

Pentru filmul The Dying of the Light, Adina Buzatu i-a pregatit actorului american tinute, fara sa-l fi vazut fata in fata, dar care i s-au potrivit perfect.

Hollande cere sanctiuni urgente pentru Ucraina din partea UE.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a solicitat UE sanctiuni tintite si rapide impotriva celor vinovati de violentele inacceptabile din Ucraina inca de joi, potrivit unui comunicat de la Palatul Elysee, citat de AFP. Comunicatul a fost publicat in urma unei convorbiri telefonice intre presedintele francez Francois Hollande si premierul polonez Donald Tusk. Cei doi au convenit asupra necesitatii unor sanctiuni europene rapide si tintite impotriva principalilor .

Tenaris Silcotub a investit un sfert de milion de dolari intr-un laborator de electronica si automatizari pentru elevii din Zalau

Elevii liceelor cu profil tehnic din Zalau vor putea invata intr-un laborator modern de electronica si automatizari, inaugurat astazi la Liceul Tehnologic Alesandru Papiu Ilarian API), in urma unei investitii in valoare de 240. 000 de.

Victor Ponta, un semnal pentru prietenii din PSD.

Vlad Cosma, prietenul lui Sebastian Ghita, care la randul lui este prietenul lui Victor Ponta, a fost salvat de arestare, fara drept de apel, de catre noua majoritate din Parlament, construita in jurul PSD. Premierul insusi a venit sa voteze cererea procurorilor, transmitand astfel un semnal clar baronilor de partid din toata tara ca nici macar prietenii prietenilor nu pot fi lasati pe mana justitiei. Daca baronii PSD s-au temut de ceva cu adevarat, in ultimii doi ani, a fost faptul ca .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )