Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un mort si cinci raniti in urma unui accident cu un microbuz, un TIR si un autoturism

Adevărul Adevărul,
Un mort si cinci raniti in urma unui accident cu un microbuz, un TIR si un autoturism

Un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut in dreptul localitatii Iernut, din judetul Mures, in care au fost implicate un microbuz, un TIR si un autoturism, la fata locului fiind mai multe ambulante. continuă pe Adevărul

Brasov: Cinci persoane, la spital, in urma unui accident rutier

Cinci persoane au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut, joi, in jurul orei 17. 00, pe DN13, in judetul Brasov, relateaza Mediafax. Un sofer a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs la marginea orasului Bacau

Un grav accident s-a produs, joi dimineata, la marginea orasului Bacau. 11 persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a incercat sa evite o masina si a intrat intr-un copac.

UPDATE. Accident rutier in Mures: Un mort si cinci raniti

Un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut in dreptul localitatii Iernut, din judetul Mures, relateaza Mediafax.

Accident rutier in Mures: Un mort si cinci raniti

Un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident petrecut in dreptul localitatii Iernut, din judetul Mures, relateaza Mediafax.

Georgiana Ghegeliu, tanara ramasa infirma in urma unui accident rutier, asteapta sa i se faca dreptate. Ea cere daune de un milion de euro

Miercuri, 11 iunie 2014, la inalta Curte de Casatie si Justitie s-a judecat dosarul in care Georgiana Ghegeliu, tanara ramasa infirma, a cerut despagubiri de un milion de euro de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Patru minori au fost raniti intr-un accident de circulatie. Doi dintre ei au fost transportati cu elicoperul SMURD la Timisoara

Patru minori au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc astazi, in jurul orei 14:00, pe DJ 762, la iesirea din orasul aradean Ineu, spre Bocsig.

Directorul Bibliotecii Judetene Ion Minulescu Olt, Paul Matiu, a decedat in urma unui infarct

Paul Matiu, directorul Bibliotecii Judetene Ion Minulescu Olt, a decedat in urma unui infarct suferit luni 9 iunie. in varsta de aproape 63 de ani, acesta isi pierduse mama - saptamana trecuta. Paul Matiu era director al Bibliotecii Judetene Ion Minulescu Olt din anul 1994. Trupul sau neinsufletit a fost depus la capela Bisericii Sf. Ioan Botezatorul din Slatina de pe strada Gradiste.

Brasov: Cinci persoane au ajuns la spital dupa o depasire nereusita

Cinci persoane au ajuns la spital, in urma unui accident petrecut, joi, pe DN13, pe Calea Feldiaorei, din judetul Brasov, dupa ce un sofer a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit cu un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )