Libnet.ro
UNICEF

01:05

Va fi mult mai calda decat in mod obisnuit. Vezi aici prognoza meteo

Antena3 Antena3,
Va fi mult mai calda decat in mod obisnuit. Vezi aici prognoza meteo

Vineri, vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii ianuarie, dar si in general inchisa. Va ploua pe arii extinse in Banat si Oltenia, unde seara si noaptea se. continuă pe Antena3

Va fi mult mai cald decat in mod obisnuit. Vezi aici prognoza meteo

Vineri, vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii ianuarie, dar si in general inchisa. Va ploua pe arii extinse in Banat si Oltenia, unde seara si noaptea se.

Studiu: tigara electronica poate fi de 15 ori mai toxica decat tigaretele clasice

Vaporii care contin nicotina produsi de tigarile electronice pot duce la formarea formaldehidei, o substanta cancerigena care face ca aceste dispozitive sa fie de cinci pana la cincisprezece ori mai toxice decat tigarile clasice, potrivit unui studiu.

Cum a muncit Politia Locala Hunedoara pentru cetateni: a fost de zece ori mai ineficienta decat Politia Locala Deva

Politistii locali din Hunedoara au sanctionat in cursul anului trecut 213 hunedoreni, de zece ori mai putini decat colegii lor din Deva. Cei mai multi dintre hunedorenii sanctionati au primit doar avertismente. Pentru 2015, administratia locala din Hunedoara intentioneaza sa ridice cuantumul sanctiunilor si sa diversifice motivele pentru care localnicii pot fi amendati.

Tigara electronica poate fi de 5-15 ori mai cancerigena decat tutunul

Vaporii cu nicotina din tigarile electronice pot forma formaldehida, substanta care face acest tip de tigara de 5-15 ori mai cancerigena decat tutunul, se arata intr-un studiu american aparut miercuri si.

Simona Halep dupa victoria cu Jarmila Gajdosova: A fost mai greu decat o arata scorul

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur.

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de.

Vanzarile de carti tiparite vor fi de 5 ori mai mari decat cele de eBook-uri

Vanzarile de carti tiparite vor fi de cinci ori mai mari decat vanzarile de eBook-uri in 2015, in timp ce peste 60% dintr-un miliard de dispozitive wireless existente la nivel global vor fi achizitionate, platite si utilizate de catre companii, releva concluziile remise azi redactiei a celei de-a 14-a editii a raportului Previziuni in Tehnologie, Media si Telecomunicatii TMT Predictions) elaborat de Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte Global).

Nicolae Cinteza: Pierderile sistemului bancar pentru anul trecut au fost mult mai mari de 2 miliarde lei

Bancile au inregistrat anul trecut pierderi cumulate mult mai mari de 2 miliarde de lei, acest nivel fiind deja depasit in luna noiembrie, iar in decembrie s-au adancit, a declarat astazi directorul Directiei Supraveghere din BNR, Nicolae.

Cele mai slabe parole ale anului. Vezi daca password-ul utilizat de tine este printre ele

Topul celor mai slabe parole din 2014, publicat de SplashData, furnizor de aplicatii de management al parolelor, demonstreaza cat de important este ca o combinatie sigura de caractere sa nu contina nume, .

Aritmetica bogatiei: cand 1 e mai mare decat 99

Se va intampla in 2016, anul in care cei mai bogati 1% dintre oameni vor ajunge sa detina o parte mai mare din averea globala decat restul de 99%, scrie Adevarul Financiar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2388 seconds )