Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep dupa victoria cu Jarmila Gajdosova: A fost mai greu decat o arata scorul

Online Sport Online Sport,
Simona Halep dupa victoria cu Jarmila Gajdosova: A fost mai greu decat o arata scorul

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa victoria cu Knapp: Am fost putin nervoasa la inceput

Cap de serie numarul trei, Simona Halep a castigat partida cu Karin Knapp, scor 6-3, 6-2, din turul intai de la Australian Open. A fost greu, am fost putin nervoasa la inceput, a precizat Halep la finalul partidei cu numarul 51 WTA.

Simona Halep va juca miercuri cu Jarmila Gajdosova - Programul sportivilor romani la Australian Open

Simona Halep, favorita numarul trei, o va intalni miercuri pe Jarmila Gajdosova 62 WTA, din Australia), in turul doi de la Australian Open. Partida va avea loc in sesiunea de seara sesiunea incepe la ora 10, iar meciul Simonei va fi al doilea al zilei).

Simona Halep, declaratie simpatica despre Rafa Nadal: Stiam ca va castiga

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur. Halep a asteptat mai bine de patru ore pentru ca Rafael Nadal sa-si termine meciul, insa spune ca nu a avut nicio emotie in ceea ce-l priveste pe spaniol.

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Knapp: Este pentru a treia oara cand mi se intampla. M-am bucurat!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat, dupa calificarea in turul al doilea la Australian Open, ca a simtit putina presiune, dar ca este bucuroasa ca a evoluat bine si ca a invins-o pe Karin Knapp, 50 WTA.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

Australian Open 2015: Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria lejera din fata australiancei Jarmila Gajdosova

Simona Halep a trecut in doua seturi de Jarmila Gajdosova si va juca in turul al treilea al turneului de la Australian Open 2015.

AFP: Simona Halep, una din principalele adversare ale Serenei Williams la Australian Open

Simona Halep va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams in lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care incepe luni si la care sportiva americana este mare favorita, se arata intr-un material al.

Australian Open: Simona Halep vs Jarmila Gajdosova 6-2, 6-2/ La pas in turul trei

De o ora si sapte minute a avut nevoie Simona Halep pentru a o invinge pe Jarmila Gajdosova Australia - locul 62 WTA), scor 6-2, 6-2, victorie in urma careia Simona s-a calificat in turul trei de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Bethanie Mattek-Sands SUA - locul 258 WTA).

Simona Halep: Atentie la Gajdosova, meciul nu e atat de usor precum pare (video)

Jarmila Gajdosova,pe care Simona Halep o intalneste miercuri dupa ora 12:00 in turul 2 de la Australian Open, nu este o jucatoare venita sa piarda. Nu doar cuvintele sale curajoase de dinaintea partidei sunt un avertisment pentru Halep, ci si ceea ce a facut recent. Multi specialisti vad o posibila victorie a australiencei.

Simona Halep la Australian Open: presa internationala e la picioarele jucatoarei din Romania. Ce au scris jurnalistii

Victoria obtinuta de favorita numarul 3 la Australian Open si modul in care a venit succesul cu Jarmila Gajdosova au starnit admiratia specialistilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )