Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ofiter de politie judiciara, trimis in judecata pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Ofiter de politie judiciara, trimis in judecata pentru luare de mita

Ofiterul de politie de la DIICOT Constantin Comaneanu a fost trimis in judecata sub control judiciar in dosarul in care Sergiu Lucinschi este acuzat de santaj si trafic de influenta. Comaneanu este acuzat de . continuă pe Antena3

PiCCJ: Doi directori din UMF Carol Davila, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi directori din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Carol Davila din Bucuresti au fost trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie, a anuntat, luni, Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ).

DNA: Ofiter de politie DIICOT, trimis in judecata pentru mita primita in schimbul informatiilor

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Comaneanu Constantin, ofiter de politie judiciara cu gradul de comisar de politie in cadrul DIICOT, pentru ca a luat mita in schimbul oferirii date si informatii dintr-un dosar penal al institutiei in cadrul careia era angajat.

Cei doi directori de la UMF Bucuresti retinuti pentru luare de mita au fost trimisi in judecata

Directorul administrativ al Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Bucuresti Dan Pahoni si directorul tehnic Corina Angheluta, cercetati pentru luare de mita pentru atribuirea unor contracte de achizitie publica, au fost trimisi in judecata, alaturi de administratorii a doua firme, potrivit Mediafax.

Medic de la expertiza capacitatii de munca din Slobozia, arestat pentru luare de mita

Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de persoane pentru eliberarea unor certificate medicale.

Medic arestat pentru luare de MITA

Medicul Adrian Marius Stefan, expert in cadrul Compartimentului de Expertiza medicala a Capacitatii de Munca Slobozia, a fost arestat preventiv pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit bani de la 84 de.

Un om de afaceri a fost trimis in judecata pentru o spaga de 1.200 de lei la ITM

Procurorii l-au trimis in judecata pe Mircea Cioca, administratorul unei firme de constructii din judetul Hunedoara, sub acuzatia de dare de mita. Barbatul a fost prins in fagrant in timp ce oferea 1. 200 de lei unui functionar al Inspectoratului Teritorial de Munca Hunedoara, pentru a fi scutit de o amenda.

Consilierul personal al primarului Sorin Oprescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu, Solomon Wigler, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptiei DNA) pentru trafic de influenta. Acesta a fost prins in flagrant in timp de primea mita in valoare de 25. 000 de euro. Dosarul va fi solutionat de magistratii Tribunalului Bucuresti.

Doua angajate ale DRDP Giurgiu, arestate preventiv pentru luare de mita

Doua angajate ale DRDP - Agentia de Control si incasare Giurgiu, Sectia de Control si Taxare, au fost surprins in flagrant cand luau mita. Daniela Hritcu, fost vicepresedinte al PDL Giurgiu, a fost prinsa.

Sefi ai ISU Teleorman, trimisi in judecata pentru cursuri fictive de stingerea incendiilor

Directia Nationala Anticoruptie anunta ca doi colonei, un locotentenent colonel si un plutonier adjutant din cadrul ISU Teleorman au fost trimisi in judecata sub control judiciar pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )