Libnet.ro
UNICEF

09:00

Omul de afaceri Dan Alistar, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri Dan Alistar, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Dan Alistar, patronul firmei de paza Alistar Security, a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul se ridica la aproape 3 milioane de euro. Omul de afaceri a fost dus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Patronul firmei de faza Alistar Security, vizat intr-un dosar de evaziune de 3 mil. euro

Patronul firmei de paza Alistar Security si alte 57 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri cu mandat de aducere, dupa ce politistii bucuresteni au descins la 75 de adrese din Bucuresti si din opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare.

Perchezitii in Bucuresti si doua judete, intr-un dosar de evaziune privind reabilitarea unor blocuri. Ce clan este implicat in dosar

Procurorii au facut 40 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Dambovita, la sediul unei institutii si la dezvoltatori imobiliari. Acestia fac cercetari intr-un dosar de evaziune si spalare de bani, surse.

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie comise in perioada 2007-2015.

Perchezitii DNA la Primaria Miercurea Ciuc, intr-un dosar de coruptie. Primarul si viceprimarul, in vizorul procurorilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, miercuri, mai multe perchezitii in Harghita, Mures si Ilfov, intr-un dosar de coruptie. Faptele sunt comise in perioada 2007-2015, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Patru persoane retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Patru persoane au fost retinute, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din Focsani, Galati, Onesti, Adjud, Falticeni, Barlad si Vicovul de Sus, intr-un dosar de contrabanda cu.

Descinderi la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre diferiti chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara.

75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala: Prejudiciul este estimat la trei milioane de euro (VIDEO)

Oamenii legii efectueaza marti, 75 de perchezitii in Capitala intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Perchezitiile au loc la mai multe firme, societati comerciale, dar si.

Deputatul Florin Iordache, audiat la DNA intr-un dosar privind activitatea Postei Romane

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, surse judiciare precizand pentru adevarul. ro ca acesta este audiat ca martor intr-un dosar privind activitatea Postei Romane.

Directorul economic al CJ Braila, cercetat sub control judiciar intr-un dosar de coruptie, alaturi de fostul baron local Gheorghe Bunea Stancu

Alina Daniela Rusu, director economic in cadrul Consiliului Judetean Braila, este cercetata sub control judiciar in dosarul Sportul, acelasi dosar in care a fost pus sub urmarire penala Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al institutiei. Stancu se afla in prezent in inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 3 ani de detentie intr-un alt dosar de coruptie, Mita la PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )