Libnet.ro
UNICEF

15:30

Pakistan: Cel putin sase oameni au murit, in urma unui atentat cu bomba.

România Liberă România Liberă,
Pakistan: Cel putin sase oameni au murit, in urma unui atentat cu bomba.

Sase persoane au fost omorate si alte 20 au fost ranite, luni,intr-un atentat cu bomba asupra unui tren, in provincia pakistaneza instabila Balucistan sud-vest), au anuntat oficialii locali, transmite Mediafax. A fost un atentat cu bomba, tinta a fost un tren de pasageri. Cel putin sase persoane au murit si alte 17 au fost ranite, a declarat, pentru AFP, ministrul de Interne din aceasta regiune destabilizata de o rebeliune locala si atacuri ale insurgentilor talibani. Bomba a explodat la . continuă pe România Liberă

Cel putin 19 oameni au murit in Irak intr-un atentat cu masina-capcana

Cel putin 19 oameni au murit ieri in violentele din Irak, din care 12 la Bagdad, intr-un atentat cu masina-capcana, au anuntat surse din Ministerul de Interne irakian.

Atac terorist asupra unui tren din Pakistan. Cel putin sapte oameni decedati

Un tren cu sute de pasageri a fost lovit de mai multe explozii in provincia sudica a Pakistanului, Baluchistan, provocand moartea a cel putin sapte oameni si ranirea a 16 pasageri. Oamenii se intorceau acasa dupa sarbatorile musulmane din acest sfarsit de saptamana, au anuntat autoritatile pakistaneze.

Pakistan: Cel putin sase morti intr-un atac comis impotriva unui tren de pasageri

O bomba a explodat, luni, la trecerea unui tren de pasageri prin provincia pakistaneza Balucistan, provocand moartea a cel putin sase persoane si ranirea a altor 20. A fost un atentat cu bomba, tinta a fost un.

Doua persoane au murit in urma unui accident produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei, in apropierea localitatii Cernica. in incident au fost implicate un autoturism si un TIR, cele doua persoane decedate fiind din masina mica care a luat si foc.

Siria: Cel putin 30 de persoane au murit in urma unei explozii de la Hama

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata astazi si alte cateva zeci au suferit rani in urma exploziei unei masini-capcana la periferia orasului Hama, in centrul Siriei, a informat agentia de presa SANA, potrivit careia este vorba de un atac terorist sinucigas.

Cel putin 24 de persoane au murit in Japonia, in urma trecerii Taifunului Wipha

Taifunul Wipha a provocat moartea a cel putin 24 de persoane in Japonia, dintre care 22 pe Insula Oshima, unde salvatorii continuau vineri sa caute supravietuitori si victime, relateaza AFP. Potrivit.

Cel putin 10 morti dupa prabusirea unui avion ce transporta parasutisti in Belgia

Zece sau 11 persoane au murit, sambata, dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni care transporta parasutisti in regiunea Namur, in sudul Belgiei, a anuntat primarul localitatii in care s-a produs accidentul, relataza AFP.

India: Cel putin 39 de persoane au murit dupa ce au baut alcool contrafacut

Cel putin 39 de persoane au murit in India dupa ce au consumat alcool contrafacut, anunta autoritatile. 12 suspecti au fost arestati in acest caz, scrie AFP. 39 de persoane au murit in ultimele zile in .

Cel putin 39 de persoane au murit in India dupa ce au baut alcool contrafacut

Cel putin 39 de persoane au murit in India dupa ce au consumat alcool contrafacut, anunta autoritatile, 12 suspecti fiind arestati, relateaza AFP. Treizeci si noua de persoane au murit in.

ACCIDENT FEROVIAR la Buenos Aires: Cel putin 35 de oameni au fost raniti.

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni. Mai multe vagoane au intrat pe peron, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune C5N. Trenul a terminat cursa) pe peron si tamponul de oprire a fost smuls, a declarat un sindicalist din sectorul feroviar, Edgardo .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )