Libnet.ro
UNICEF

17:30

Siria: Cel putin 30 de persoane au murit in urma unei explozii de la Hama

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Siria: Cel putin 30 de persoane au murit in urma unei explozii de la Hama

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata astazi si alte cateva zeci au suferit rani in urma exploziei unei masini-capcana la periferia orasului Hama, in centrul Siriei, a informat agentia de presa SANA, potrivit careia este vorba de un atac terorist sinucigas. continuă pe Ziarul Bursa

Irak: Cel putin 19 persoane au murit in urma unor violente

Cel putin 19 persoane au murit, vineri, in urma unor violente in Irak, dintre care 12 intr-un atentat cu masina-capcana, potrivit unor surse citate de AFP. Atentatul a avut loc in fata unui vanzator de.

Siria: Cel putin 31 de morti intr-un atentat cu masina-capcana, la periferia Damascului

Cel putin 31 de persoane au murit, sambata, intr-un atentat cu masina-capcana, comis intr-un cartier de la periferia Damascului, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP.

Cel putin 24 de persoane au murit in Japonia, in urma trecerii Taifunului Wipha

Taifunul Wipha a provocat moartea a cel putin 24 de persoane in Japonia, dintre care 22 pe Insula Oshima, unde salvatorii continuau vineri sa caute supravietuitori si victime, relateaza AFP. Potrivit.

Doua persoane au murit in urma unui accident produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier produs duminica la pranz pe Soseaua de Centura a Capitalei, in apropierea localitatii Cernica. in incident au fost implicate un autoturism si un TIR, cele doua persoane decedate fiind din masina mica care a luat si foc.

Cel putin 19 oameni au murit in Irak intr-un atentat cu masina-capcana

Cel putin 19 oameni au murit ieri in violentele din Irak, din care 12 la Bagdad, intr-un atentat cu masina-capcana, au anuntat surse din Ministerul de Interne irakian.

Cel putin 35 de persoane, ranite intr-un accident feroviar din Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, astazi, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni.

Cel putin 35 de raniti intr-un accident feroviar la Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate Sergio Berni, citat de AFP.

ACCIDENT FEROVIAR la Buenos Aires: Cel putin 35 de oameni au fost raniti.

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni. Mai multe vagoane au intrat pe peron, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune C5N. Trenul a terminat cursa) pe peron si tamponul de oprire a fost smuls, a declarat un sindicalist din sectorul feroviar, Edgardo .

Cel putin 10 morti dupa prabusirea unui avion ce transporta parasutisti in Belgia

Zece sau 11 persoane au murit, sambata, dupa prabusirea unui avion de mici dimensiuni care transporta parasutisti in regiunea Namur, in sudul Belgiei, a anuntat primarul localitatii in care s-a produs accidentul, relataza AFP.

Incendiile devasteaza sute de case in apropiere de Sydney. Cel putin 50.000 de hectare au ars

Flacarile continuau sa avanseze, vineri, in sud-vestul Australiei, unde este posibil ca sute de case sa fi fost distruse in incendiile care au provocat moartea unei persoane, potrivit pompierilor, citati de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )