Libnet.ro
UNICEF

14:01

Participare nesperata la manifestarile organizate de Ziua Nationala la Slatina

Adevărul Adevărul,
Participare nesperata la manifestarile organizate de Ziua Nationala la Slatina

Slatinenii au venit in numar foarte mare, comparativ cu anii trecuti, sa vada parada militara si, nu mult mai tarziu, sa asiste la programul artistic pregatit pe Esplanada, portiile de fasole cu carnati fiind o atractie, dar nu cea mai mare. continuă pe Adevărul

Vizita regala, parada militara si fasole cu ciolan de Ziua Nationala la Slatina

Slatinenii sunt asteptati astazi in oras, sa sarbatoreasca 97 de ani de la Marea Unire. Evenimentele organizate la Slatina de Ziua Nationala incep in jurul orei 9,30, cu ceremonialul militar care se va desfasura la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza de pe bulevardul cu acelasi nume.

Circa 7.000 de persoane, la manifestarile de Ziua Nationala la Iasi. Parada militara, dar si protest al angajatilor neplatiti de la Fortus

Aproximativ 7. 000 de persoane au participat, marti, la manifestarile organizate la Iasi de Ziua Nationala, printre cei prezenti fiind angajati de la societatea ieseana Fortus, care au cerut sa li se acorde salariile restante, dar si un grup de tineri care au purtat pancarte cu mesajul Vrem Unire, transmite Mediafax.

Peste 10.000 de suceveni au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei. Parada militara si muzica populara nu au lipsit din centrul Sucevei

In jur de 10. 000 de suceveni au luat parte si in acest an la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Parada militara si muzica populara au facut deliciul publicului.

1 Decembrie: programul complet al evenimentelor organizate in marile orase ale tarii de Ziua Nationala a Romaniei

Romanii de pretutindeni sarbatoresc marti, 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei si in marile orase ale tarii vor fi organizate o multime de evenimente dedicate sarbatorii. Adevarul va prezinta programul de Ziua Nationala.

FOTO Cum au petrecut barladenii de Ziua Nationala a Romaniei. Punctul de atractie: fasolea cu aroma de carnaciori

Din ciclul de manifestari organizate de autoritatile barladene pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cele mai atractive pentru publicul larg au fost cele care au avut loc in fata Cercului Militar.

Programul manifestarilor de 1 Decembrie la Satu Mare. De Ziua Nationala se va porni si iluminatul festiv

In organizarea Prefecturii, a Consiliului Judetean si Primariei Satu Mare, de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, in judet vor fi organizate o ampla serie de evenimente dedicate acestei sarbatori nationale. De asemnea, de Ziua Nationala se va aprinde la Satu Mare si iluminatul festiv in fata Hotelului Dacia.

Mii de ploiesteni au venit la parada si defilarea de Ziua Nationala. Cozi imense la fasolea cu carnati FOTO VIDEO

Cateva mii de ploiesteni au venit de 1 Decembrie la evenimentele organizate in oras de Ziua Nationala. Oamenii au format cozi imense la cele 3. 000 de portii de fasole cu carnati.

EXCLUSIV Fotografia care arata interesul national al lui Gabriel Oprea, care a ales Dubaiul de Ziua Nationala a Romaniei

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a plecat in Dubai chiar in ziua in care romanii sarbatoreau Ziua Nationala. inainte, insa, a transmis un mesaj de unitate si solidaritate catre toti romanii.

FOTO Ziua Nationala insorita a scos din case mii de braileni. Ceremoniile, fasolea cu carnati, muzica si dansul popular au avut mare priza la public

Ziua Nationala a scos in strada peste o mie de braileni care au venit in Piata Independentei pentru a asista la parada militara si la depunerea de coroane, dar si pentru a se delecta cu traditionala fasole cu carnati si cu spectacolul de muzica populara oferit de autoritatile locale. Sarbatoarea a fost cu atat mai frumoasa cu cat soarele a tinut cu brailenii si a inseninat ziua, dupa o lunga perioada de ploi si veme innorata.

Ziua nationala, sarbatorita in Cluj Napoca cu parada militara si concerte, dar fara traditionalul foc de artificii

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita de clujeni cu concerte pentru toate varstele si gusturile, precum si cu traditionala parada militara. Primaria a anulat totusi nelipsitul foc de artificii, din respect pentru evenimentele petrecute cu o luna in urma in clubul Colectiv, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )