Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pedepse mai mari pentru camatarii care au terorizat orasul Jibou. Curtea de Apel a anulat achitarile date de prima instanta

Adevărul Adevărul,
Pedepse mai mari pentru camatarii care au terorizat orasul Jibou. Curtea de Apel a anulat achitarile date de prima instanta

Camatarii din Jibou care, cu complicitatea a doi postasi, au pus la punct o afacere extrem de banoasa pe seama amaratilor care se imprumutau de la ei, vor avea de executat pedepse mai mari, dupa ce Curtea de Apel Cluj a admis apelul procurorilor DIICOT Salaj impotriva sentintei date de instanta de fond, Judecatoria Zalau. continuă pe Adevărul

Madalin Voicu: Este una dintre cele mai mari gafe pe care le putea face doamna Kovesi

Parlamentarul PSD Madalin Voicu, invitat in studioul emisiunii Subiectiv a afirmat ca Laura Codruta Kovesi a facut o gafa impardonabila, atunci cand a comentat afirmatiile lui Traian Basescu. Sa spui despre.

BERD: Administrarea taxelor, coruptia si instabilitatea politica sunt cele mai mari obstacole pentru afacerile din Romania

Administrarea taxelor, coruptia si instabilitatea politica sunt cele mai importante obstacole cu care se confrunta companiile din Romania, potrivit unui studiu realizat de Banca Europeana pentru Dezvoltare si Reconstructie BERD) si Banca Mondiala in perioada 2013-2014.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

Lectie de succes: O bihoreanca, fosta invatatoare, a ajuns printre cei mai mari designeri de moda ai lumii (VIDEO)

O lectie de succes despre cum poti reusi ca roman vine din partea unei foste invatatoare de la tara, din Bihor, care a ajuns printre cei mai mari designeri de moda ai lumii. Rozalia Bot, fosta.

Antreprenorii estimeaza un an mai bun pentru piata constructiilor

Constructorii au sperante mai mari decat anul trecut in privinta evolutiei lucrarilor de infrastructura, desi pe piata inca exista multe incertitudini.

YouTube va lansa un serviciu contra-cost pentru cei care vor sa vada clipuri fara reclame

Google va lansa un serviciu YouTube pentru cei care vor sa se uite la clipuri fara a mai intalni reclame, scrie TechCrunch. Site-ul de video streaming a lansat o serie de abonamente in ultimii doi ani si noul serviciu va aduce venituri suplimentare. Nu s-a comunicat data introducerii serviciului si nici valoarea abonamentului.

Ministerul Sanatatii vrea sa introduca sanctiuni pentru cei care nu merg la doctor

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat pentru emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV ca insitutia pe care o conduce vrea sa introduca sanctiuni pentru romanii care nu merg sa se consulte la medicul de familie, cel putin o data la trei ani.

Noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, cheltuieli lunare mai mari decat salariul. Cum reuseste sa supravietuiasca

Eugen Orlando Teodorovici, noul ministru al Finantelor Publice, are patru imprumuturi care, insumate, depasesc 800. 000 de euro pentru care trebuie sa plateasca, lunar, peste 5. 400 de euro. Potrivit unei anchete realizate de Digi24, salariul ministrului nu acopera nici macar un sfert din datoriile pe care le are acesta, insa Teodorovici ar obtine venituri si din chirii.

Care au fost cei mai mari asiguratori CASCO anul trecut

Mai mult de 393 milioane euro au totalizat la finalul anului 2014 subscrierile companiilor de asigurari din Romania pe segmentul de asigurari auto facultative CASCO. Comparativ cu anul precedent, cifra s-a diminuat cu peste 4 puncte procentuale, arata datele centralizate de INSURANCE Profile.

Sezonul Mocanitei a inceput. Preturi mai mari ca si anul trecut pentru plimbarea pe Valea Vaserului. Rezervari online din luna mai

Inceputul de luna aprilie a adus cu el deschiderea oficiala a sezonului pentru Mocanita de pe Valea Vaserului, unul dintre cele mai cautate obiective turistice ale Maramuresului, cu precadere in sezonul de vara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )