Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pentru care fost presedinte se pregateste Palatul lui Ceausescu?

Adevărul Adevărul,
Pentru care fost presedinte se pregateste Palatul lui Ceausescu?

Guvernul a adoptat o hotarare prin care Palatul Primaverii, fosta locuinta a lui Nicolae Ceausescu, va deveni resedinta unui fost presedinte al Romaniei. Hotararea nu spune exact carui fost sef de stat ii va reveni imoblilul, iar la Guvern s-a instalat o stranie secretomanie asupra acestui subiect. continuă pe Adevărul

Cheltuielile medicale si educatia - motive pentru care se imprumuta oamenii

Majoritatea celor care apeleaza la un imprumut fac acest lucru pentru acoperirea cheltuielilor neasteptate, pentru imbunatatirea locuintei, dar si in vederea platii cheltuielilor medicale sau pentru educatia copiilor, arata un studiu realizat de GfK in tarile in care este prezent International Personal Finance IPF), grupul din care face parte Provident Financial Romania.

Alergia severa pentru care inca se cauta un vaccin. O romanca, printre specialisti

Alergia la ambrozie ar putea fi tratata cu un vaccin revolutionar, aflat in faza studiilor de laborator si de testare, la care lucreaza prof. univ. dr. Carmen Bunu de la Universitatea de Medicina si Farmacie.

15 motive pentru care iubitorii de calatorii au mai mult succes

Succesul poate insemna lucruri diferite pentru oameni diferiti, insa unele persoane il obtin in vreme ce altii se chinuie in van si nu ajung niciodata la el. Ce fac oare oamenii de succes, iar ceilalti nu? Au.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus mesageria

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, dar si aplicatii mobile complet refacute.

Autovit.ro a lansat o noua platforma pentru care a introdus un sistem de mesagerie

Autovit. ro , cel mai mare site de anunturi pentru masini din Romania, a lansat o noua platforma, mult mai intuitiva, cu o alta structura si alt design, dar si aplicatii mobile complet refacute.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )