Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti, intr-un caz de tentativa de omor

B1 B1,
Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti, intr-un caz de tentativa de omor

Politistii efectueaza, miercuri dimineata, 12 perchezitii in Capitala, la locuintele unor persoane suspectate intr-un caz de tentativa de omor. Incidentul a avut loc in urma cu o luna, intr-un restaurant. continuă pe B1

Percheztii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov. Ce infractori PERICULOSI cauta politia.

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov, miercuri dimineata. Sunt vizate locuintele unor suspecti de crima, anunta politia. Este vorba despre o crima comisa in luna august.

Perchezitii la 12 adrese din Capitala, intr-un caz de tentativa de omor

Politistii fac, miercuri, 12 perchezitii in Capitala, la locuintele unor persoane suspectate intr-un caz de tentativa de omor, incidentul avand loc in urma cu o luna, intr-un restaurant de pe Soseaua Vergului.

Manelisti cercetati intr-un dosar de CRIMA. Pe cine a prins politia.

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov, miercuri dimineata. Sunt vizate locuintele unor suspecti de crima, anunta politia. Este vorba de mai multi membri ai unei formatii care canta intr-un restaurant de pe soseaua Vergului din Capitala. Printre cei care vor fi dusi la Politia Capitalei pentru audieri sunt si manelistii Stefan Lipa zis Bebita, Manolache Florin si Marcelino Diego Salam. 12 persoane vor fi aduse la Politie. Incidentul a avut loc la data de 16 august 2013, intr-un .

Manelisti cercetati intr-un dosar de CRIMA. Vezi cine da declaratii la politie.

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov, miercuri dimineata. Sunt vizate locuintele unor suspecti de tentativa de omor calificat, anunta politia. Este vorba de mai multe persoane printre care si membrii unei formatii care canta intr-un restaurant de pe Soseaua Vergului din Capitala. Printre cei audiati la Politia Capitalei sunt si manelistii Stefan Lipa zis Bebita, Manolache Florin si Marcelino Diego Salam. 12 persoane vor fi aduse la Politie. Incidentul a avut loc la data de 16 .

Perchezitii de amploare in Capitala si Ilfov intr-un caz de tentativa de omor

12 perchezitii domiciliare au loc miercuri, in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru prinderea unor persoane suspectate in caz de tentativa de omor. Incidentul a avut loc in urma cu aproximativ o luna, intr-un restaurant de pe Soseaua Vergului.

Politia face controale la 28 de centre de panificatie din Bucuresti

Politistii controleaza, marti dimineata, 28 de centre de panificatie din Bucuresti. Oamenii legii verifica daca sunt respectate normele si vor sa vada actele de provenienta ale.

Cele mai cautate zone din Bucuresti in luna chiriilor: cum sunt preturile?

Septembrie este luna chiriilor, datorita afluxului de studenti din provincie care isi incep sau continua studiile. Wall-Street. ro a realizat pe baza datelor de la Targul de Chirii , un targ online destinat inchirierilor, organizat in aceasta saptamana.

ROSIA MONTANA: A zecea zi de proteste. Oamenii au blocat bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti.

15: Peste 200 de manifestanti au blocat din nou bulevardul Regina Elisabeta din Bucuresti, marti seara, in a zecea zi a protestului fata de proiectul minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Ca si luni, in jurul orei 22. 45, peste 200 de protestatari au plecat din zona fantanii de la Universitate si au ocupat ambele sensuri de circulatie ale bulevardului Regina Elisabeta. Cordoanele de jandarmi s-au repozitionat pe bulevard la capetele portiunii ocupate de manifestanti, .

O masina a luat foc din senin intr-o parcare din Sibiu. Autoturismul a ars in intregime

O masina a luat foc din senin intr-o parcare din Sibiu. Autoturismul apartine unei studente care a tras pe dreapta in momentul in care a vazut ca din bord incepe sa iasa fum. Din fericire, tanara a reusit s.

Olguta Vasilescu este cercetata de DGA intr-un caz de santaj. ...

Ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie DGA) o cerceteaza pe Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, pentru santaj in dosarul demiterii a doi directori de la Liceul Henri Coanda din Craiova, anunta B1TV. Anchetatorii spun ca Olguta Vasilescu l-ar fi santajat pe actualul Inspector General al ISJ Dolj, dorind inlocuirea acestuia cu finul sau, care este acum adjunct. Cei doi directori de la Liceul Henry Coanda, Mihai Dragu si Marius Tita au fost demisi in luna martie 2013. Ei s-au .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )