Libnet.ro
UNICEF

06:00

Perchezitii la 12 adrese din Capitala, intr-un caz de tentativa de omor

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la 12 adrese din Capitala, intr-un caz de tentativa de omor

Politistii fac, miercuri, 12 perchezitii in Capitala, la locuintele unor persoane suspectate intr-un caz de tentativa de omor, incidentul avand loc in urma cu o luna, intr-un restaurant de pe Soseaua Vergului. continuă pe Adevărul

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti, intr-un caz de tentativa de omor

Politistii efectueaza, miercuri dimineata, 12 perchezitii in Capitala, la locuintele unor persoane suspectate intr-un caz de tentativa de omor. Incidentul a avut loc in urma cu o luna, intr-un restaurant.

Percheztii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov. Ce infractori PERICULOSI cauta politia.

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov, miercuri dimineata. Sunt vizate locuintele unor suspecti de crima, anunta politia. Este vorba despre o crima comisa in luna august.

Perchezitii de amploare in Capitala si Ilfov intr-un caz de tentativa de omor

12 perchezitii domiciliare au loc miercuri, in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru prinderea unor persoane suspectate in caz de tentativa de omor. Incidentul a avut loc in urma cu aproximativ o luna, intr-un restaurant de pe Soseaua Vergului.

Un ofiter de la Sectia 12 Politie din Capitala, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Un ofiter de la Sectia 12 Politie, din Capitala, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie care il acuza ca a primit 100 de euro de la administratorul unei firme de paza pentru a nu sesiza Inspectoratului Teritorial de Munca neregulile gasite privind agentii angajati ai societatii. Dosarul a fost inaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti.

Coordonatorul ASPA: Numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat. Mai multe echipe se afla pe teren pentru a aduna cainii comunitari

Coordonatorul Asociatiei pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), Razvan Bancescu, a anuntat, marti, ca numarul de hingheri din Capitala a fost suplimentat, iar 11 echipe se afla pe teren pentru.

Manelisti cercetati intr-un dosar de CRIMA. Pe cine a prins politia.

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov, miercuri dimineata. Sunt vizate locuintele unor suspecti de crima, anunta politia. Este vorba de mai multi membri ai unei formatii care canta intr-un restaurant de pe soseaua Vergului din Capitala. Printre cei care vor fi dusi la Politia Capitalei pentru audieri sunt si manelistii Stefan Lipa zis Bebita, Manolache Florin si Marcelino Diego Salam. 12 persoane vor fi aduse la Politie. Incidentul a avut loc la data de 16 august 2013, intr-un .

Manelisti cercetati intr-un dosar de CRIMA. Vezi cine da declaratii la politie.

Perchezitii la 12 adrese din Bucuresti si Ilfov, miercuri dimineata. Sunt vizate locuintele unor suspecti de tentativa de omor calificat, anunta politia. Este vorba de mai multe persoane printre care si membrii unei formatii care canta intr-un restaurant de pe Soseaua Vergului din Capitala. Printre cei audiati la Politia Capitalei sunt si manelistii Stefan Lipa zis Bebita, Manolache Florin si Marcelino Diego Salam. 12 persoane vor fi aduse la Politie. Incidentul a avut loc la data de 16 .

Fosta directoare a licelului Bolintineanu din Capitala, judecata in libertate

Fosta directoare a liceului Dimitrie Bolintineanu din Capitala, Costica Varzaru, va fi judecata in stare de libertate in dosarul fraudei de la bacalaureat, arata sursele de presa.

Miting impotriva cainilor vagabonzi in parcul Izvor din Capitala.

La aceasta ora in parcul Izvor din Capitala are loc un miting impotriva cainilor vagabonzi. La miting participa si familia lui Ionut, copilul de patru ani ucis de animalele fara stapan, in parcul Tei. Parintii lui Ionut au facut apel la iubitorii de animale sa-si asume responsabilitatea si sa adopte cainii vagabonzi, daca vor sa salveze animalele. Cateva sunt de oameni participa la acest miting. Este a doua manifestatie impotriva cainilor vagabonzi, dupa cea de zilele trecute, de la Piata .

O masina a luat foc din senin intr-o parcare din Sibiu. Autoturismul a ars in intregime

O masina a luat foc din senin intr-o parcare din Sibiu. Autoturismul apartine unei studente care a tras pe dreapta in momentul in care a vazut ca din bord incepe sa iasa fum. Din fericire, tanara a reusit s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )