Libnet.ro
UNICEF

07:00

Perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova intr-un dosar de evaziune fiscala si splalare de bani: Anchetatorii vor aduce patru persoane la audieri

B1 B1,
Perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova intr-un dosar de evaziune fiscala si splalare de bani: Anchetatorii vor aduce patru persoane la audieri

Sapte perchezitii sunt in desfasurare in Bucuresti, Iasi si Prahova, la persoane suspectate ca, prin firme fantoma, au inregistrat operatiuni fictive cu produse petroliere si inchirieri de utilaje. continuă pe B1

Perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, intr-un dosar de evaziune de 3,6 milioane de lei

Politistii fac sapte perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, la persoane suspectate ca, prin firme fantoma, au inregistrat operatiuni fictive cu produse petroliere si inchirieri de utilaje, pentru a deduce ilegal TVA, prejudiciul produs prin spalare de bani si evaziune fiind de 3,6 milioane lei.

Perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, intr-un dosarul de evaziune fiscala. Prejudiciul, 3,6 milioane lei

Politistii fac sapte perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, cu un prejudiciu de 3,6 milioane lei, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si doua judete, intr-un dosar de evaziune privind reabilitarea unor blocuri. Ce clan este implicat in dosar

Procurorii au facut 40 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Dambovita, la sediul unei institutii si la dezvoltatori imobiliari. Acestia fac cercetari intr-un dosar de evaziune si spalare de bani, surse.

Omul de afaceri Dan Alistar, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Dan Alistar, patronul firmei de paza Alistar Security, a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul se ridica la aproape 3 milioane de euro. Omul de afaceri a fost dus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, pentru evaziune de 3,6 mil. lei

Politistii fac sapte perchezitii in Bucuresti, Iasi si Prahova, la persoane suspectate ca, prin firme fantoma, au inregistrat operatiuni fictive cu produse petroliere si inchirieri de utilaje, pentru a deduce ilegal TVA. Prejudiciul produs prin spalare.

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Dambovita, intr-un dosar de evaziune privind reabilitarea unor blocuri

Politistii si procurorii au efectuat, miercuri, 40 de perchezitii la domiciliile unor persoane fizice din Bucuresti, Ilfov si Dambovita, dar si la sediul unei institutii publice, scrie Mediafax. Surse judiciare.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara intr-un dosar de vanzari de locuinte nationalizate catre chiriasi

Procurorii DNA fac, marti dimineata, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza vanzarea de locuinte nationalizate catre chiriasii acestora, respectiv in baza legii 112/1995, printre beneficiari numarandu-se magistrati, politisti, dar si mai multe familii de rromi. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii DNA fac perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar privind vanzarea de locuinte in baza legii 112/1995.

Perchezitii DNA la Primaria Timisoara, intr-un dosar de retrocedari de case

Procurorii DNA efectueaza, marti, perchezitii la Primaria Timisoara, intr-un dosar ce vizeaza retrocedari de case din centrul orasului Timisoara.

Patronul firmei de faza Alistar Security, vizat intr-un dosar de evaziune de 3 mil. euro

Patronul firmei de paza Alistar Security si alte 57 de persoane urmeaza sa fie duse la audieri cu mandat de aducere, dupa ce politistii bucuresteni au descins la 75 de adrese din Bucuresti si din opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare.

Politia Capitalei: Patronul Alistar Security a fost retinut alaturi de alte sapte persoane intr-un dosar de evaziune

Patronul Alistar Security, Dan Alistar, a fost retinut marti seara alaturi de alte sapte persoane intr-un dosar de evaziune si spalare de bani cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Politiei Capitalei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )