Libnet.ro
UNICEF

11:00

Petrom va finanta echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea-Surse

Hotnews Hotnews,
Petrom va finanta echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea-Surse

OMV Petrom se va implica in finantarea echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea pentru sezonul competitional actual, au declarat pentru HotNews surse guvernamentale. Contractul va fi semnat de ambele parti, zilele urmatoare, in prezenta autoritatilor locale si guvernamentale, sustin sursele citate. continuă pe Hotnews

VIDEO Oltchim Ramnicu Valcea: Angajatii au reluat protestele anti-Guvern. Jandarmii au intervenit cind un grup din afara combinatului a incercat sa strige lozinci anti-Dan Diaconescu

Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, miercuri dimineata, in fata pavilionului administrativ al unitatii, oamenii anuntand ca vor renunta la proteste doar in momentul in care va fi reluata productia combinatului, iar ei isi vor primi salariile restante, potrivit Mediafax. Si muncitorii de la Arpechim protesteaza miercuri dimineata, anunta Realitatea tv. Ora 11. 40: Un grup de 15 cetateni a venit, miercuri, in zona in care se desfasura mitingul de la Oltchim, cu pancarte si strigand lozinci impotriva combinatului si a lui Dan Diaconescu, transmite Agerpres. Acest grup i-a infuriat pe salariatii protestatari si a aparut o altercatie, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a aplana situatia. Jandarmii i-au evacuat pe cei sositi din afara combinatului si i-au retinut pentru cercetari. Ora 11:31: Mihai Diculoiu, liderul Sindicatului Liber Oltchim, sustine ca actiunile de protest au izbucnit in urma unei dezinformari concertate a salariatilor, liderii sindicatului societatii transmitand angajatilor sa nu participe la proteste: Acolo cineva instiga la dezordine. Diculoiu se afla miercuri la sediul Ministerului Economiei. 500 de salariati de la Oltchim protesteaza condusi de Corneliu Cernev, presedintele Comitetului de Criza de la Oltchim.

Oltchim Ramnicu Valcea: Angajatii combinatului au reluat protestele in aceasta dimineata

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au decis ca incepand de miercuri sa reia protestele, spunand ca nu mai au sperante in conditiile in care activitatea combinatului este oprita, iar ei nu si-au primit salariile pe luna august. Potrivit Realitatea Tv, sute de angajati s-au adunat in aceasta dimineata in curtea combinatului. Si muncitorii de la Arpechim protesteaza incepand de miercuri dimineata. Potrivit liderului protestatarilor, Corneliu Cernev, in cursul acestei zile oamenii au fost informati despre discutiile de luni de la Ministerul Economiei, iar ulterior au decis sa reia protestele pe perioada nedeterminata.

Angajatii Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au decis ca incepand de miercuri sa reia protestele, spunand ca nu mai au sperante in conditiile in care activitatea combinatului este oprita iar ei nu si-au primit salariile pe luna august, anunta Mediafax.

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat ca de miercuri vor relua protestele

Angajatii de la Oltchim Ramnicu Valcea au anuntat ca incepand de miercuri vor relua protestele, intrucat productia combinatului este oprita, iar salariatii nu si-au primit banii, scrie Mediafax. Nu au.

Participarea in Liga Campionilor nu va mai fi o problema: Echipa de handbal feminin Oltchim, finantata de OMV Petrom

Problemele financiare cu care se confrunta echipa de handbal Oltchim ar putea fi rezolvate curand, astfel ca nu va mai exista pericolul ca sportivele sa nu participe in Liga Campionilor. Surse guvernamentale citate.

U Jolidon Cluj s-a calificat in premiera in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Romania va avea pentru prima oara doua reprezentante in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce U Jolidon Cluj a reusit sa se califice in premiera in aceasta competitie. Vicecampioana Romaniei a.

PROTESTUL de la OLTCHIM DEVINE VIOLENT. Jandarmii, chemati sa INTERVINA..

11:52 - Un conflict a izbucnit, miercuri, in fata combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, intre protestatari si un grup de tineri care au ajuns acolo avand mai multe pancarte cu mesajul Oltchim nu e OTV si despre care protestatarii spun ca nu sunt angajati ai societatii. Incidentul a izbucnit in jurul orei 11. 00, cand cinci tineri au ajuns in zona in care protesteaza aproximativ 600 de angajati ai Oltchim. Intre grupul de tineri si protestatari a izbucnit un conflict dupa ce multuimea a cerut .

PROTESTE DE AMPLOARE la OLTCHIM Angajatii combinatului isi cer salariile si reclama ...

Aproximativ 500 de angajati ai Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, miercuri dimineata, in fata pavilionului administrativ al unitatii, oamenii anuntand ca vor renunta la proteste doar in momentul in care va fi reluata productia combinatului, iar ei isi vor primi salariile restante, potrivit Mediafax. Am protestat pana acum o saptamana, am intrat si in greva foamei, au zis ca ne ajuta, dar uitati-va unde am ajuns. Vom ramane sa protestam pana cand se va relua productia. Maine se .

Ponta: Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim

Compania rusa TISE ramane interesata de Oltchim Ramnicu Valcea OLT), desi s-a retras in ultimul moment din licitatia pentru preluarea combinatului, si ar putea asigura functionarea Oltchim in viitor, a declarat, luni, premierul Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )