Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploiesti: Mai multe persoane ranite, dupa ce o ambulanta a fost implicata intr-un accident

B1 B1,
Ploiesti: Mai multe persoane ranite, dupa ce o ambulanta a fost implicata intr-un accident

Un accident grav s-a produs duminica seara intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului. in accident au fost implicate o ambulanta a Serviciului Judetean Prahova, aflata in misiune, si un. continuă pe B1

Teroare in Germania: Atacuri si focuri de arma in Munchen, mai multe persoane au fost ucise (FOTO, VIDEO)

UPDATE 00:40: MAE face apel la romanii din Munchen sa nu paraseasca locatiile in care se afla si sa evite deplasarile. Detalii AICI) UPDATE 00:20: Noi detalii de Ultima ora despre atac - ce se.

Teroare in Germania: Atacuri teroriste in mai multe locuri din orasul Munich, mai multe persoane au fost ucise (FOTO,VIDEO)

UPDATE 21:00: in acest moment nu stim unde se afla suspectii, stati in locuri sigure si evitati spatiile publice transmite politia din Munchen. UPDATE 20:55: Politia germana a confirm.

Teroare in Germania: Atacuri teroriste in mai multe locuri din orasul Munchen, mai multe persoane au fost ucise (FOTO,VIDEO)

UPDATE 21:45: Ziarul german Bild sustine ca unul dintre atacatori s-a sinucis. UPDATE 21:40 Agentiile de presa externe prezinta o poza care ar infatisa unul dintre teroristi UPDATE.

impuscaturi intr-un club de noapte din Ohio. O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite

Impuscaturi duminica dimineata intr-un local din Hamilton, Ohio, scrie rt. com. Presa locala scrie ca o persoana a murit in timpul incidentului si mai multe au fost ranite. Un.

Au terorizat o intreaga comunitate dupa ce au lovit cu bate, securi si topoare mai multe persoane pe care voiau sa se razbune

Scene desprinse parca dintr-un film de groaza s-au petrecut in localitatea galateana Mastacani, unde o grupare formata din noua persoane a pornit intr-o cursa de urmarire a unor localnici, cu care avusesera anterior mai multe conflicte.

Circulatie ingreunata pe A2, pe sensul de mers catre Constanta. Mai multe accidente au avut loc (VIDEO)

Trafic blocat pe drumul spre mare, unde au avut loc mai multe accidente. Pe A1 un autotren s-a rasturnat, iar pe A2, pe sensul de mers catre Constanta, au avut loc mai multe tamponari. Soferii sunt sfatuiti sa co.

Un punct vamal se inchide pentru mai multe zile

Lucrarile de instalare a echipamentului de control vamal special in postul Otaci-Moghileov-Podolsk fac ca acesta sa nu fie disponibil pentru traversare timp de mai multe zile, transmite IPN.

Arad: Un depozit de deseuri a luat foc. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului (VIDEO)

Panica in Arad, unde flacari uriase au cuprins un depozit de deseuri. Focul a mistuit o hala de aproximativ 1. 000 de metri patrati. Fumul gros a putut fi observat din mai multe cartiere ale orasului.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia ca, in prezent, populatia se confrunta cu tot mai multe amenintari la adresa sanatatii publice, precum virusul Zika si bolile provocate de alimente necontrolate.

Accident grav in Ploiesti! Cinci persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o ambulanta

Accident grav in noaptea zilei de duminica la Ploiesti! Soferul unei masini a intrat in plin intr-o ambulanta care transporta de urgenta un pacient la spital.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )