Libnet.ro
UNICEF

21:30

Accident grav in Ploiesti! Cinci persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o ambulanta

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ploiesti! Cinci persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o ambulanta

Accident grav in noaptea zilei de duminica la Ploiesti! Soferul unei masini a intrat in plin intr-o ambulanta care transporta de urgenta un pacient la spital. continuă pe Antena3

Cinci persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta aflata in misiune a fost lovita de o masina si s-a rasturnat, in Ploiesti

Cinci persoane, intre care un bolnav transportat de o ambulanta, au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs intr-o intersectie din Ploiesti, primele cercetari ale politistilor aratand ca autosanitara aflata in misiune s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o masina.

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o ambulanta

Accident grav in noaptea zilei de duminica la Ploiesti, soferul unei masini a intrat in plin intr-o ambulanta care transporta de urgenta un pacient la spital.

Ploiesti: Cinci persoane, dupa ce o ambulanta a fost implicata intr-un accident

Un accident grav s-a produs duminica seara intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului. in accident au fost implicate o ambulanta a Serviciului Judetean Prahova, aflata in misiune, si un.

Accident rutier cu o ambulanta, in Ploiesti. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului si in care au fost implicate o ambulanta a Serviciului.

Accident in Agigea. Trei persoane au fost ranite, dintre care una grav (VIDEO)

Accident rutier grav, la Agigea. Trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit intr-un sens giratoriu. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de la ambulanta si pompierii.

Accident grav pe o autostrada: Un autocar cu elevi s-a rasturnat. 15 persoane au fost ranite

Cel putin 15 persoane au fost ranite dupa ce un autocar cu 50 de persoane, care transporta 44 de elevi, din Marea Britanie in Italia, s-a rasturnat langa carosabil pe o autostrada din estul.

Accident grav in nordul Capitalei; patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite in aceasta dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei.

Accident grav in nordul Capitalei. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite vineri dimineata in urma unui accident care a avut loc in zona de nord a Capitalei. Patru autoturisme au fost implicate, iar una dintre masini s-a rasturnat in.

VIDEO Accident cu 5 raniti pe DN1 la Teius. Un autoturism cu pacienti pentru dializa a intrat intr-un TIR

Un accident rutier s-a petrecut sambata dimineata, in jurul orei 7:00, in localitatea Teius, pe DN1. Cinci persoane au fost ranite dupa ce un autoturism s-a izbit de un TIR.

12 persoane au fost ranite, iar atacatorul, un refugiat sirian, a murit

ACTUALIZARE 08:33 Ministrul de interne bavarez isi nuanteaza declaratia cu privire la atentat Autoritatile germane investigheaza in prezent daca explozia produsa ieri seara la Ansbach a fost intr-adevar un atentat terorist, a tinut sa sublinieze ministrul de interne Joachim Herrmann, dupa ce sugerase anterior posibilitatea unui atentat, potrivit DPA. ----- O persoana a murit, iar alte 12 au fost ranite, dintre care trei se afla in stare grava, in urma unei explozii produse duminica noapte intr-un restaurant din Ansbach, o localitate situata in apropiere de orasul Nurnberg, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale, citat de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )