Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ploiesti: Cinci persoane, dupa ce o ambulanta a fost implicata intr-un accident

B1 B1,
Ploiesti: Cinci persoane, dupa ce o ambulanta a fost implicata intr-un accident

Un accident grav s-a produs duminica seara intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului. in accident au fost implicate o ambulanta a Serviciului Judetean Prahova, aflata in misiune, si un. continuă pe B1

Ploiesti: Mai multe persoane ranite, dupa ce o ambulanta a fost implicata intr-un accident

Un accident grav s-a produs duminica seara intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului. in accident au fost implicate o ambulanta a Serviciului Judetean Prahova, aflata in misiune, si un.

Accident grav in Ploiesti! Cinci persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o ambulanta

Accident grav in noaptea zilei de duminica la Ploiesti! Soferul unei masini a intrat in plin intr-o ambulanta care transporta de urgenta un pacient la spital.

Cinci persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta aflata in misiune a fost lovita de o masina si s-a rasturnat, in Ploiesti

Cinci persoane, intre care un bolnav transportat de o ambulanta, au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs intr-o intersectie din Ploiesti, primele cercetari ale politistilor aratand ca autosanitara aflata in misiune s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de o masina.

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce o masina a intrat intr-o ambulanta

Accident grav in noaptea zilei de duminica la Ploiesti, soferul unei masini a intrat in plin intr-o ambulanta care transporta de urgenta un pacient la spital.

Accident cu cinci raniti la Ploiesti. A fost implicata o ambulanta aflata in misiune

Cinci persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului si in care au fost implicate o ambulanta a Serviciului Judetean Prahova, aflata in misiune, si un autoturism.

Accident rutier cu o ambulanta, in Ploiesti. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident care a avut loc intr-o intersectie din zona de nord a Ploiestiului si in care au fost implicate o ambulanta a Serviciului.

Sefa FMI implicata intr-un dosar controversat de coruptie: Christine Lagarde va fi judecata pentru neglijenta

Christine Lagarde, sefa Fondului Monetar International, va fi judecata in Franta sub acuzatia de neglijenta pentru rolul avut intr-un caz suspect de coruptie potrivit deciziei Curtii de Casatie.

Patru masini au fost implicate intr-un accident produs pe Podul Baneasa. Traficul in zona este restrictionat VIDEO

Patru masini au fost implicate vineri intr-un accident rutier produs in zona Podului Baneasa, doua persoane fiind ranite si transportate la spitale din Capitala pentru a primi ingrijiri medicale.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )