Libnet.ro
UNICEF

05:00

PNL da Guvernul in judecata pentru ca nu organizeaza alegeri partiale

Adevărul Adevărul,
PNL da Guvernul in judecata pentru ca nu organizeaza alegeri partiale

PNL a anuntat joi ca a dat in judecata Guvernul, prin trei actiuni depuse in contencios administrativ, pentru refuzul de a declansa organizarea alegerilor partiale pentru o serie de mandate vacate de primari, presedinti de consilii judetene si parlamentari. Legea spune ca Guvernul trebuie sa organizeze alegeri partiale in 90 de zile de la vacantarea functiei, insa, daca nu organizeaza, legea nu prevede nicio sanctiune. continuă pe Adevărul

Guvernul Romaniei, dat in judecata: PNL vrea alegeri partiale pentru mandatele vacante

Guvernul Romaniei este dat in judecata de PNL, care a anuntat ca a depus 3 actiuni in instanta impotriva premierului Victor Ponta, pentru refuzul de a organiza alegeri partiale pentru mandatele vacante.

Gorghiu, scrisoare deschisa catre Ponta: Vom ataca in justitie refuzul Guvernului de a organiza alegeri partiale

Presedintele PNL Alina Gorghiu i-a adresat o scrisoare premierului Victor Ponta, in care l-a avertizat ca, daca Guvernul nu ia masuri pentru organizarea alegerilor partiale, va apela la justitie.

Zeci de medici de la Spitalul Judetean Vaslui, dati in judecata pentru eliberarea ilegala de retete

Un numar de 37 de medici ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, inclusiv sefi de sectii, au fost dati in judecata de conducerea unitatii medicale pentru recuperarea unui prejudiciu de 37. 000 de lei constatat de Curtea de Conturi in urma unui control, informeaza Mediafax.

37 de medici de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dati in judecata pentru eliberarea ilegala de retete

Un numar de 37 de medici ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, inclusiv sefi de sectii, au fost dati in judecata de conducerea unitatii medicale pentru recuperarea unor sume imputate de Curtea de Conturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )