Libnet.ro
UNICEF

23:00

Pompierii calaraseni, cei mai buni din tara. Lotul sportiv al ISU, locul I la competitia Serviciilor pentru Situatii de Urgenta

Adevărul Adevărul,
Pompierii calaraseni, cei mai buni din tara. Lotul sportiv al ISU, locul I la competitia Serviciilor pentru Situatii de Urgenta

Militarii din Calarasi sunt campionii Romaniei. La faza nationala a Concursurilor profesionale ale Serviciilor pentru Situatii de Urgenta, organizata la Timisoara, pompierii de pe malul Borcei au ocupat locul I. Dintre cele 12 loturi sportive ale inspectoratelor pentru situatii de urgenta din Romania, tinerii din Calarasi au fost cei mai buni. continuă pe Adevărul

Numarul cetatenilor care pleaca din tara este cu peste 42.000 mai mare decat al celor care vin

Peste 184. 000 de cetateni au plecat din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Institutului.

Viktor Orban: Cei mai multi dintre imigrantii ilegali nu sunt refugiati, ci au pornit catre Europa in speranta ca vor gasi un trai mai bun

Premierul ungar Viktor Orban a declarat la Bruxelles ca cei mai multi imigranti clandestini vin in Europa in cautarea unui trai mai bun, nu pentru ca sunt refugiati de razboi, transmit agentiile Reuters, DPA.

Greseala de incepator: Un tweet al fiului sau l-a dat de gol pe El Chapo, unul dintre cei mai cautati oameni ai planetei

Politistii au obtinut primele indicii despre locatia lui El Chapo, unul dintre cei mai vanati traficanti de droguri din intreaga lume. O poza postata pe Twitter de fiul acestuia, in care apare la un.

Top 11 cei mai sexy jucatori de tenis!

De la Rafael Nadal, Tommy Haas sau Feliciano Lopez si pana la Novak Djokovic, Pablo Andujar ori Grigor Dimitrov, iubitul Mariei Sharapova, iata care sunt cei mai sexy jucatori de tenis ai momentului! .

Zgonea propune vot prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Zgonea mai sustine ca se impune o analiza serioasa asupra oportunitatii implementarii acestui sistem si pentru cetatenii din tara.

Anunt ingrijorator despre romanii care pleaca din tara

Peste 184. 000 de cetateni au plect din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o.

Voia sa iasa din tara cu o parte din patrimoniul Romaniei. Ce au descoperit politistii in bagajul unui elvetian

Un cetatean elvetian a fost prins de politistii de frontiera, pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, in timp ce incerca sa scoata din tara aproape 350 de monede despre care se banuieste ca fac parte din.

Valeriu Zgonea: E necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta. Se impune o analiza asupra oportunitatii implementarii sistemului si pentru cetatenii din tara

Valeriu Zgonea a precizat joi ca este necesara implementarea cat mai rapida a votului prin corespondenta, in baza unui consens intre actorii institutionali si societatea civila. Totodata, presedintele.

Sorin Oprescu a fost retinut. Primarul cu cei mai multi bani publici pe mana: Mie nu mi-e frica de nimeni, de ce sa-mi fie daca sunt curat?

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut sambata noapte de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 25. 000 de euro. Adevarul va prezinta astazi cine este edilul-sef al Bucurestiului, omul care administreaza cel mai mare buget din Capitala.

Cei mai mari inventatori romani si inventiile lor

Romanii au avut si ei o contributie importanta in ceea ce priveste inventiile care au schimbat lumea. Iata cateva dintre cele mai importante numele si inventiile lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )