Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt ingrijorator despre romanii care pleaca din tara

Antena3 Antena3,
Anunt ingrijorator despre romanii care pleaca din tara

Peste 184. 000 de cetateni au plect din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o. continuă pe Antena3

Numarul cetatenilor care pleaca din tara este cu peste 42.000 mai mare decat al celor care vin

Peste 184. 000 de cetateni au plecat din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Institutului.

Voia sa iasa din tara cu o parte din patrimoniul Romaniei. Ce au descoperit politistii in bagajul unui elvetian

Un cetatean elvetian a fost prins de politistii de frontiera, pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, in timp ce incerca sa scoata din tara aproape 350 de monede despre care se banuieste ca fac parte din.

Zgonea propune vot prin corespondenta si pentru cetatenii din tara

Zgonea mai sustine ca se impune o analiza serioasa asupra oportunitatii implementarii acestui sistem si pentru cetatenii din tara.

Papa Francisc a facut un anunt istoric. Ce a spus Suveranul Pontif despre femeile care au avortat

Suveranul Pontif le-a cerut preotilor catolici sa ierte femeile care au facut intreruperi de sarcina. Conform declaratiei, femeile care au facut avorturi pot obtine iertarea daca isi vor cauta mantuirea in.

Copiii care fug de violenta. Anunt important despre imigranti

O treime dintre imigrantii si refugiatii care sosesc in prezent in Macedonia sunt femei si copii, si numarul lor s-a triplat in ultimele trei luni, a anuntat marti Fondul pentru Copii al Natiunilor Unite .

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut: Aceste valuri de imigranti care pleaca de acolo nu pleaca de bine, ci de rau. Oamenii acestia trebuie primiti cu bunatate

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, a declarat miercuri ca imigrantii din Africa sau Asia, care se indreapta spre statele Uniunii Europene trebuie primiti cu bunatate, pentru ca nu au plecat de bine.

Trei astronauti au inceput o calatorie de 48 de ore pentru a ajunge pe Statia Spatiala / Primul danez care pleaca in spatiu a luat cu el o carte de Kierkegaard si 26 de piese Lego

Trei astronauti imbarcati la bordul unei navete spatiale rusesti Soyuz au inceput miercuri o calatorie neobisnuit de lunga de 48 de ore in spatiu pentru a ajunge la Statia Spatiala Internationala ISS), dupa ce au decolat de pe cosmodromul Baikonur din Kazahstan, scrie AFP.

Avertismentul MAE pentru romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Belgia

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Regatul Belgiei ca, in urmatoarele saptamani, vor avea loc in Bruxelles o serie de greve.

Niki Lauda a venit in Romania. Fostul mare pilot de Formula 1, despre filmul Rush, inspirat din viata sa: Cand am citit scenariul nu mi-a venit sa cred. Bai omule, esti nebun? Masinile de F1 n-au cheie

Fostul mare pilot de Formula 1 Niki Lauda, care a venit in Romania pentru a promova imaginea unei firme de jocuri de noroc, a vorbit despre filmul Rush, din 2013, care prezinta viata sa. Acesta a spus ca i-a.

Ce spune Patriarhia despre refugiatii care ar putea ajunge in Romania

Refugiatii care vor ajunge in Romania vor fi ajutati de Patriarhia Romana, potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Constantin Stoica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )