Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pompierii au ecologizat una dintre cele mai populate zone de agrement din Galati

Adevărul Adevărul,
Pompierii au ecologizat una dintre cele mai populate zone de agrement din Galati

In jur de 100 de militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Galati au ecologizat Lacul Vanatori. continuă pe Adevărul

Sambra Oilor, una dintre cele mai vechi traditii locale. Ciobanii din Huta-Certeze incep din luna mai Masurisul Laptelui

Sunt zone in care localnicii ii spun Ruptul Sterpelor sau Sambra Oilor, insa, in esenta, obiceiul e acelasi: ciobanii isi urca oile la munte, unde, dupa primul muls, se cantareste cantitatea de lapte data si se imparte la numarul de proprietari, astfel incat se va sti cat cas, cata branza si cata urda va primi fiecare pe parcursul acestui an. Evenimentul are loc, anul acesta, duminica, 4 mai.

Facebook cumpara una dintre cele mai populare aplicatii de fitness din lume

Facebook a mai cumparat un produs, de data aceasta o aplicatie mobila care urmareste activitatea noastra si ne ofera statistici privind numarul de pasi pe care-l facem - Moves.

Cinci dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului

Tot mai des, suntem imbiate sa testam metode ce promit purificarea organismului de toxine. Organismul are propriile mecanisme prin care se curata de substantele nocive: transpiratia, diureza eliminarea de urina),.

5 dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului

Tot mai des, suntem imbiate sa testam metode ce promit purificarea organismului de toxine.

WOW! Andreea Balan, cum n-ai mai vazut-o niciodata! A imbracat rochia de mireasa! FOTO

E una dintre cele mai in voga si sexy artiste ale momentului si totodata una dintre cele mai ravnite burlacite.

Cele mai mari show-uri sunt de acum doar la Antena 1

Antena Group anunta debutul colaborarii cu echipa de productie si continut a Monei Segall, una dintre formulele-reper in divertismentul TV din Romania ultimilor 20 de ani. Echipa va dezvolta formate noi, care vor.

Serviciile financiare, comertul si industria auto - sectoarele cu cele mai multe reclame online

Cea mai mare pondere a campanilor publicitare online se inregistreaza in randul serviciilor financiare, a comertului si a industriei auto. Aceasta este una dintre concluzile unui raport recent al Gemius, care studiaza activitatea publicitara a.

De ce e bine sa bei mai mult de o cafea in fiecare zi

Persoanele care beau trei cesti de cafea pe zi au un risc mai mic de a dezvolta una dintre cele mai raspandite boli moderne: diabetul de tip II, arata un nou studiu.

Caru' cu vedete: Dosarul operatiilor estetice: Anda Adam si-a pus doua implanturi la pret de unul; Beyonce, mai influenta decat Obama sau Papa. Cine sunt cei care au schimbat lumea; Salman Khan sufera de o boala neurologica necunoscuta

Le-au tinut ascunse 17 ani si nimeni nu stia mai nimic despre ele! Cine sunt femeile alaturi care dorm cu baietii de la 3SE. 3rei Sud Est a fost una dintre cele mai iubite trupe ale anilor 2000, iar o tara intreaga era innebunita dupa. Marc Anthony sparge 305. 000 $ lunar, dar n-are bani de pensie. Saracii oameni bogati! Aflat in plin proces cu fosta sotie Dayanara Torres, Marc Anthony spune ca e bogat, dar nu chiar atat de bogat incat sa plateasca o pensie.

Fotografii de ieri si de azi cu trei dintre cele mai vechi cartiere galatene

Este vorba despre o expozitie care va fi inaugurata la sfarsitul acestei luni la Muzeul de Stiintele Naturii. Manifestarea isi propune sa aduca in fata publicului imaginea de altadata in contrast cu cea din prezent a cunoscutelor cartiere din Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )