Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, increzator in viitorul aliantei: Liberalii sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Antonescu

Adevărul Adevărul,
Ponta, increzator in viitorul aliantei: Liberalii sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Antonescu

Premierul Victor Ponta este optimist cu privire la viitorul USL, acesta declarand, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, ca isi doreste ca marti seara colegii liberali sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Crin Antonescu. Liberalii au anuntat ca se reunesc, marti, in cadrul Delegatiei Permanente pentru a decide iesirea de la guvernare. continuă pe Adevărul

UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD. Ponta: Sper ca liberalii sa nu sacrifice USL pentru ...

UPDATE: Seful PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, conform Mediafax. El a mai spus ca liderul liberal Crin Antonescu are o agenda ascunsa. Observam cu totii ca, din pacate, asistam la o agresivitate de limbaj a domnului Antonescu. Facem eforturi cu totii, dar se pare ca nu mai exista dorinta din partea cealalta. Deci, asa cum constatati, degeaba facem eforturi daca nu se doreste lucrul acesta, a adaugat Constantin. Intrebat daca e doar o formalitate .

Ponta spera ca liberalii sa nu sacrifice USL-ul pentru un proiect personal al lui Crin Antonescu

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul sedintei BPN, ca isi doreste ca marti seara liberalii sa nu sacrifice USL-ul pentru un proiect personal al luiCrinAntonescu. Vreau.

Crin Antonescu: PSD pune capat USL pentru a-si lansa propriul candidat la Presedintie

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de ProTV, ca PSD va rupe USL pentru a-si putea lansa propriul candidat la Presedintie. Potrivit lui Antonescu, PSD nu si-a tinut angajamentele asumate fata de PNL, nici in privinta sustinerii sale la prezidentiale, nici in ceea ce priveste justitia si politicile economice.

Victor Ponta: Vrem pastrarea guvernarii sub formula USL. Daca PNL retrage ministrii, voi nominaliza tot membri ai cabinetului

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat luni, dupa sedinta BPN al PSD, ca s-a decis pastrarea guvernarii sub formula USL. Acesta a facut apel la colegii liberali sa dea dovada de intelepciune, dar a.

Ponta. Antonescu greseste opozitia. Putem pastra USL, dar sa-si asume el ...

Premierul Victor Ponta a spus, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Chisinau, ca el crede ca exista sanse de mentinere a USL, insa a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa candideze la Presedintie din opozitie, informeaza Mediafax. Citeste si: Ponta: Nu stiu de intalnirea dintre Antonescu si Basescu Totodata, Victor Ponta a mai spus ca iohannis este binevenit in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )