Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta spera ca liberalii sa nu sacrifice USL-ul pentru un proiect personal al lui Crin Antonescu

B1 B1,
Ponta spera ca liberalii sa nu sacrifice USL-ul pentru un proiect personal al lui Crin Antonescu

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, in cadrul sedintei BPN, ca isi doreste ca marti seara liberalii sa nu sacrifice USL-ul pentru un proiect personal al luiCrinAntonescu. Vreau. continuă pe B1

UPDATE. Liderii USD, la sedinta PSD. Ponta: Sper ca liberalii sa nu sacrifice USL pentru ...

UPDATE: Seful PC, Daniel Constantin, a declarat ca ruperea USL este doar o formalitate, conform Mediafax. El a mai spus ca liderul liberal Crin Antonescu are o agenda ascunsa. Observam cu totii ca, din pacate, asistam la o agresivitate de limbaj a domnului Antonescu. Facem eforturi cu totii, dar se pare ca nu mai exista dorinta din partea cealalta. Deci, asa cum constatati, degeaba facem eforturi daca nu se doreste lucrul acesta, a adaugat Constantin. Intrebat daca e doar o formalitate .

Ponta, increzator in viitorul aliantei: Liberalii sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Antonescu

Premierul Victor Ponta este optimist cu privire la viitorul USL, acesta declarand, luni, in debutul sedintei BPN al PSD, ca isi doreste ca marti seara colegii liberali sa nu sacrifice USL pentru proiectul personal al lui Crin Antonescu. Liberalii au anuntat ca se reunesc, marti, in cadrul Delegatiei Permanente pentru a decide iesirea de la guvernare.

Victor Ponta: Sper intr-o solutie rationala pentru USL, dar nu cred in miracol

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca spera ca luni sau marti sa se gaseasca o solutie rationala pentru pastrarea USL, dar a aratat in acelasi timp ca nu crede intr-un miracol,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )