Libnet.ro
UNICEF

23:30

Porosenko cere un contingent international de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Porosenko cere un contingent international de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat miercuri seara, la Kiev, mobilizarea unui contingent de mentinere a pacii sub mandat ONU in zona de conflict din estul Ucrainei, relateaza. continuă pe Antena3

Petro Porosenko vrea un contingent international de mentinere a pacii in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat de curand mobilizarea unui contigent de mentinere a pacii sub egida ONU in zona de conflict din estul Ucrainei, informeaza AFP.

Cum vrea Porosenko sa mentina pacea in estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a solicitat, miercuri seara, la Kiev, mobilizarea unui contingent de mentinere a pacii sub mandat ONU, in zona de conflict din estul Ucrainei, relateaza Ukrinform, informeaza Mediafax.

Porosenko nu vrea participarea Rusiei la o misiune de pace in estul Ucrainei

Petro Porosenko a declarat ca se opune ca Rusia - ca agresor - sa faca parte dintr-o posibila misiune de mentinerea pacii in Donbas, unde incidentele armate s-au intensificat joi, in pofida armistitiului care a intrat in vigoare de duminica intre trupele guvernamentale ucrainene si rebelii prorusi, informeaza Mediafax.

Situatia devine tragica in estul Ucrainei. Separatistii au intrat in orasul strategic Debaltevo

Separatistii pro-rusi au intrat in Debalteva, unde armata ucraineana incearca sa pastreze controlul asupra acestui oras nod strategic din estul Ucrainei, in ciuda acordului de incetare a focului care a intrat in vigoare duminica.

Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila si indeamna la noi eforturi

Cancelarul german Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila, in pofida armistitiului care a intrat in vigoare duminica, si apreciaza ca sunt necesare eforturi suplimentare pentru detensionare, relateaza Ukrinform in pagina electronica.

Secretarul general al NATO: Somez Rusia sa isi retraga toate fortele din estul Ucrainei

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a somat, miercuri, Rusia, sa isi retraga toate fortele din estul Ucrainei si sa puna capat saprijinului acordat separatistilor prorusi, relateaza AFP. Somez.

Vladimir Putin: Rusia constata o scadere a activitatii militare in estul Ucrainei

Rusia constata o scadere a activitatii militare in estul Ucrainei si spera ca Acordurile de la Minsk vor fi respectate de catre partile aflate in conflict, a afirmat, marti seara, la Budapesta presedintele.

Ministrul ucrainean de Externe: Nu poate exista o a doua Transnistrie in estul Ucrainei

ACTUALIZARE 21:49 Ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin, exclude ideea ca in estul Ucrainei sa apara un conflict inghetat precum cel transnistrean din Republica Moldova, subliniind ca statutul special pe care-l vor primi regiunile Donetk si Lugansk va permite reluarea vietii normale in aceasta zona, potrivit surselor din presa. * Iohannis: Sper ca intrarea in vigoare a armistitiului va fi respectata.

Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila si indeamna la noi eforturi

Cancelarul german Angela Merkel considera situatia din estul Ucrainei extrem de instabila, in ciuda armistitiului care a intrat in vigoare duminica. Merkel sustine ca sunt necesare eforturi suplimentare pentru.

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei

O companie de turism din Rusia va organiza excursii in zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei,in special republicile Donetsk si Lugansk, unde luptele dintre separatistii pro-rusi si fortele ucrainene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )