Libnet.ro
UNICEF

08:00

Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total

România Liberă România Liberă,
Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total

Petro Porosenko, a declarat ca Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total, dar a subliniat ca prefera o solutie pasnica pentru conflictul din estul tarii. continuă pe România Liberă

Petro Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat ca tara sa este pregatita pentru un scenariu de razboi total, dar a spus ca prefera o solutie pasnica la conflict. Ucraina a pus in aplicare tot ceea.

Petro Porosenko: Ucraina este pregatita pentru un scenariu de razboi total

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a declarat ca tara sa este pregatita pentru un scenariu de razboi total. El a subliniat ca prefera o solutie pasnica pentru conflictul din estul Ucrainei, .

A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru coruptie. Ce le-au spus Mircea Basescu si Marian Capatana judecatorilor

A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul lui Bercea Mondial. Marian Capatana, inculpat in dosar, a declarat in sala de judecata ca a primit.

Razvan Rat este apt pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

Razvan Rat s-a refacut in urma accidentarii suferite si este apt pentru meciul Romaniei cu Irlanda de Nord, de vineri. Internationalul era incert dupa ce s-a accidentat la aductori.

Vladimir Putin: Blocada economica impusa de Ucraina este o eroare majora

Decizia Administratiei de la Kiev de a suspenda serviciile publice in estul tarii este o eroare majora, a declarat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul G20, relateaza AFP, conform Mediafax. Am.

Baia Mare: Elevul de 13 ani care si-a batut o colega de clasa este cercetat pentru tentativa de omor

Elevul de 13 ani care si-a batut crunt o colega de clasa este cercetat de procurori pentru tentativa de omor. Acesta nu va raspunde insa in fata legii deoarece nu a implinit inca 14 ani. intre timp, fata.

iCCJ a amanat pentru 27 noiembrie pronuntarea deciziei in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese

Pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese a fost amanata, joi, de inalta Curte de Casatie si Justitie pentru 27 noiembrie, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3754 seconds )