Libnet.ro
UNICEF

11:30

Premierul moldovean Valeriu Strelet: Existenta Republicii Moldova ca stat este pusa in pericol

B1 B1,
Premierul moldovean Valeriu Strelet: Existenta Republicii Moldova ca stat este pusa in pericol

Premierul moldovean Valeriu Strelet a declarat joi, pe fondul protestelor antiguvernamentale din fata Guvernului, ca existenta Republicii Moldova ca stat este pusa astazi in pericol ca urmare a unor factori. continuă pe B1

Presedintele Republicii Moldova nu va demisiona

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, nu isi va da demisia ceruta de protestatarii din Piata Marii Adunari Nationale. Timofti a avut o intrevedere aseara, 7 septembrie, cu premierul Valeriu Strelet si presedintele Parlamentului, Andrian Candu, dar nu se cunoaste despre ce au vorbit oficialii.

Valeriu Strelet catre protestatari: Eu inteleg mai bine ca voi consecintele unei demisii

Prim-ministrului Republicii Moldova, Valeriu Strelet, nu-i place functia pe care o ocupa, dar nu o poate abandona in acest moment. Moral nu-mi pot permite sa demisionez, a spus el in cadrul unei intalniri cu organizatorii protestului din Piata Marii Adunari Nationale.

De ce au refuzat protestatarii sa se intalneasca cu premierul Valeriu Strelet

Organizatorii protestelor din PMAN sustin ca au refuzat sa se intalneasca cu premierul Valeriu Strelet, duminica, 6 iulie, intrucat acesta i-a chemat la Ministerul Agriculturii.

Valeriu Strelet si-a prezentat raportul de activitate ca sa-i potoleasca pe protestatari

Restabilirea relatiilor cu partenerii de dezvoltare, verificarea legalitatii concesionarii Aeroportului, initierea procedurii de lichidare a bancilor cu probleme si achitarea salariilor in sectorul public sunt cateva dintre meritele pe care si le asuma premierul Valeriu Strelet.

Experti: Protestatarii din centrul Chisinaului au fost nerespectuosi cu prim-ministrul Valeriu Strelet

Protestatarii au avut un comportament lipsit de respect fata de premierul Valeriu Strelet, in timp ce acesta a actionat corect in raport cu oamenii care se afla deja de trei zile in Piata Marii Adunari Nationale, transmite IPN.

Valeriu Strelet: Organizatorii protestelor din PMAN vor sa distruga totul

Valeriu Strelet sustine ca este gata sa se intalneasca cu protestatarii chiar azi, insa nu vede motive ca sa demisioneze.

GALERIE FOTO. Cum arata BUNCARELE armatei sovietice din padurile Republicii Moldova

Baza militara din padurile de langa localitatile Oliscani si Soldanesti, nord-estul Republicii Moldova, a fost abandonata de conducerea Uniunii Sovietice dupa ce Mihail Gorbaciov a ajuns la putere si a instaurat celebra perestroika .

Politicienii vor saraci bugetul Republicii Moldova cu peste 30 de milioane de lei. Care sunt partidele care vor primi cei mai multi bani

Partidele politice din Republica Moldova ar urma sa primeasca alocatii din bugetul de stat in marime de 30,33 de milioane de lei in conformitate cu rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2014, arata calculele Asociatiei Promo-Lex.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )